Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Бели шкафове за обувки и черни стелажи за обувки

5 функционални идеи за оформяне на антрето

Входното антре може да се окаже едно от най-сложните за декориране помещения. Пространството често е ограничено и има голяма нужда от добри решения за съхранение.

Входното антре е първата стая, която посреща Вас и Вашите гости. Тя трябва да е приветлива и да дава тон на останалата част от дома. Естетиката не бива да надделява над функционалността, но е възможно да създадете коридор, който е едновременно привлекателен и функционален - следвайте нашите 5 съвета, за да си осигурите и двете.

1. Не подценявайте нуждата от място за съхранение

Изискванията към входното антре зависят от нуждите на семейството и очевидно колкото повече хора има в домакинството, толкова повече място за съхранение е необходимо. Не бива да се подценява нуждата от място за съхранение във входа. Намерете решения за съхранение на обувки, якета и аксесоари.

Пластмасови кутии за съхранение в различни размери


Можете да направите стаята по-малко претрупана, като изберете решения за съхранение със затворени рафтове.

Друга добра идея е да се реорганизирате при смяна на сезоните. Няма нужда зимните ботуши и сандалите да заемат място едновременно. Ако имате други места у дома, където да съхранявате дрехи, обувки и зимни аксесоари, използвайте ги.  

Когато се приберем у дома, често имаме пълни ръце с вещи, от които трябва да се отървем. Улеснете пристигането си вкъщи, като предвидите място за ключовете, чантата, велосипедната каска, шала, ръкавиците и шапката си.

2. Защитете пода с удобен килим

Килимът в коридора изпълнява много различни функции. На първо място, той е практичен. Когато се приберете вкъщи с мръсни обувки, той предпазва пода. Той е чудесен и за акустиката и ще внесе усещане за топлина в дома. Но той е чудесен и по отношение на интериорния декор, тъй като помага да се свърже помещението и да се създаде цялостно усещане. Изберете между много различни дизайни, материали и размери:

3. Проверявайте облеклото при излизане и пристигане вкъщи

За мнозина ключов елемент в антрето е огледалото. То Ви позволява да проверите облеклото си за последен път, преди да излезете от вратата, и е чудесен функционален и естетически елемент.

Кръгло ратаново огледало на бежова стена

 

Изберете огледало в цял ръст или по-малко огледало в зависимост от нуждите си.  Намерете огледало, което да отразява естетиката на Вашия интериор:

4. Седнете в коридора си

Входната пейка е едновременно практична и декоративна мебел. Използвайте пейка, когато трябва да събуете или обуете обувките си, за да създадете приветлив вход към дома си. Ако разполагате с ограничено пространство, малка табуретка може да бъде чудесен вариант. Тя може да се използва както за сядане, така и за поставяне на чанта или каска за велосипед.

5. Декориране с внимателно подбрани декоративни елементи

Входното антре е първото впечатление, което посреща гостите при пристигането им в дома Ви. Уверете се, че има място за палтата им, и им дайте възможност да надникнат в личния Ви интериор.

Последното нещо, което искате, е да се натъпчете с много дреболии. Добре подбраните текстилни материали, вази, възглавници, декоративни купи и изображения ще придадат на входа Ви индивидуалност и ще го направят по-приветлив. Малка купа е идеална за ключовете и портфейла Ви. Поставете я на малък рафт до огледалото и така винаги ще знаете къде да търсите ключовете си.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача