Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Цвета Цонева, Customer Service Manager

Цвета Цонева, Customer Service Manager

Дата:

Категория: Зад кулисите

От година и половина Цвета Цонева работи в JYSK България. Тя е мениджър на отдел „Обслужване на клиенти”. Заедно с още трима колеги помага на нашите клиенти. Работата е интересна, споделя Цвета Цонева и допълва, че е изпълнена с провокации и изключително разнообразна. В свободното си време тя обича да пътува, да открива нови места и обожава природата. Искахме да разберем какво е да работиш в отдел „Обслужване на клиенти” в JYSK, какво прави тази позиция толкова привлекателна и защо би препоръчала JYSK, като работодател.

Кое е най-позитивното нещо от това да си част от JYSK? А какво не ти харесва?

Най- позитивното нещо е атмосферата в отдела и взаимодействието и комуникацията с другите отдели – всички са насреща, когато имаш нужда от бърза реакция, разрешаване на по-сложен казус или просто бърз приятелски, но професионален съвет и съдействие. Това, което понякога не ми харесва е че всичко, което правим по отношение на клиентите, начинът на работа в магазините или администрацията е съобразено с JYSK NORDIC правила, които не винаги съвпадат с подхода, който би бил най-подходящ за страна като България. 

Най-голямото предизвикателство от това да си част от JYSK?

Компанията навлиза с бързи темпове  в страната и става все по-разпознаваема и предпочитана марка за клиентите. Само за 1 година екипът ни се разшири двойно, каналите за комуникация с клиентите също се увеличиха, превърнахме се не само в консултанти, в координатори, но и в хора, които умеят професионално да продават – и то без да имат пряка комуникация с клиента и артикулите пред себе си, което прави търговската част още по-трудна и предизвикателна. Предизвикателство е да надминаваш очакванията на клиентите, да задоволяваш изискванията им, да превърнеш разочарования посетител в доволен купувач и лоялен клиент. 

Какво обичаш да правиш, когато не си на работа?

В свободното си време обичам да пътувам – както в България, така и до различни дестинации в чужбина – през 2018 посетих Мадрид, Атина, бях в Дания, Румъния, Полша и Украйна. Обичам да гледам спорт – не пропускам мач на националния ни отбор по волейбол – мъже, а също така отскоро се запалих и по баскетболните мачове. Чета, играя с племенницата си, посещавам заведения с различни кухни (чревоугодник съм). J

Какво или кой те вдъхновява най-много?

Вдъхновяват ме хората, които никога не казват „не мога“ и „това няма да стане“. Хората, които не пестят усилия, които не спират да учат и да се развиват, които са креативни, иновативни, предлагат идеи и увличат хората след себе си. Вдъхновявам се от дейности и случки, които повишават адреналина и разтърсват „подреденото“ ни, предвидимо ежедневие.  

Коя беше най-голямата ти изненада, когато започна в JYSK?

Идвайки от друга международна скандинавска компания имах изградени очаквания за методите на работа, но в JYSK ситуацията се оказа коренно различна – от първия ми месец във фирмата аз получих възможността да комуникирам с хора на много високи позиции в компанията, да се срещна с Head of Customer Service в Дания, да имам свободата сама да определям как да протича работния ми ден, да получа доверие и подкрепа, да пътувам и да се запозная с много колеги и с тяхната работа в магазините. Нещата тук се случват бързо и практически бариери, породени от йерархията не съществуват, когато покажеш правилното отношение и поведение.

Какво би искал да кажеш на хората, които искат да кандидатстват в JYSK?

Ако сте амбициозни, смели и отговорни хора, ако можете открито да заявявате позицията си и да заставате зад нея, ако не се плашите от динамиката, от разнообразните задачи и обичате да изпращате клиента с усмивка – то JYSK е вашето място! В JYSK ще получите възможността да сте част от скандинавското усещане за удобство и уют, да се наслаждавате на изчистен, модерен дизайн и разнообразие, което нашите клиенти могат да получат и оценят благодарение на вас!