Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Георги Василев, Регионален мениджър в JYSK

Георги Василев, Регионален мениджър

Дата:

Категория: Зад кулисите

Георги Василев е в компанията от 2010 година, започва кариерата си като продавач-консултант в JYSK Велико Търново. Неговата кариера се развива и стъпка по стъпка, седем години по-късно той става Регионален мениджър за JYSK България. Георги разказва историята, за това как е започнал да работи за JYSK и  какви са постиженията и предизвикателствата в неговата ежедневна работа.

ГЕОРГИ-ВАСИЛЕВ

Опиши работата си с три думи.

Динамична, развиваща, предизвикателна.

Кое е най-позитивното нещо от това да си част от JYSK? А какво не ти харесва?

Най-позитивното нещо, което срещам в моето ежедневие, освен непрекъснатата среща с различни хора, са всекидневните знания, които получавам и уменията които развивам като лидер. Не ми харесва, че за близо 14 години на пазара в България, компанията все още е непозната за много хора у нас. 

Най-голямото предизвикателство от това да си част от JYSK?

Най-голямото предизвикателство за мен като служител на JYSK е да успея да оправдая всички очаквания към мен от колегите в магазините. Друго предизвикателство е да съумея да се сработя с големия брой различни характери и личности.

Какво обичаш да правиш, когато не си на работа?

От началото на 2018 година съм млад татко. Едно страхотно събитие в моя живот. Когато не съм на работа обичам да прекарвам цялото време с дъщеря ми и съпругата ми. Все пак обичам да гледам и много спортни събития и да се срещам с приятели.

ГЕОРГИ ВАСИЛЕВ

Какво или кой те вдъхновява най-много?

В личен план ме вдъхновяват моето семейство и личностите, които успяват да бъдат добри лидери и успешни хора.

В професионален план ме вдъхновява визията на компанията да бъде най-разпространената и печеливша верига в целия свят. 

Коя беше най-голямата ти изненада, когато започна в JYSK?

Тай като започнах работа във фирмата в гр. Велико Търново, най-голямата ми изненада беше, че никой от моите близки не знаеше за съществуването на този магазин в града, а той се оказа двигател за моята кариера. Затова всички ние в JYSK продължаваме да работим в тази насока – да популяризираме работодателската марка.

Какво би искал да кажеш на хората, които искат да кандидатстват в JYSK?

Искам да предизвикам всички, които искат да се развиват в професионален и личен план да кандидатстват по нашите обяви за работа. Искам да им кажа, че времето което ще прекарат като служители на JYSK няма да бъде загубено и  ще им помогне да станат още по-добри професионалисти.