Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Градински комплект, разположен на голям вътрешен двор

На Вашето внимание: градински комплект VONGE

Ако търсите градински мебели за терасата или балкона си, VONGE е отличен избор и нашите клиенти са съгласни с това: те дават на колекцията VONGE оценка от поне 4 от 5 звезди в JYSK.bg.

VONGE се предлага в различни варианти: комплект за отдих с пет места, комплект за отдих с шест места и маса с регулируема височина, комплект за отдих с пет места и бързосъхнещи възглавници за външно приложение и столове VONGE с  регулируема облегалка . Всички продукти от колекцията VONGE имат изключително дебели луксозни възглавници с издръжливи калъфки. Нека разгледаме отзивите на нашите клиенти:

Шестместен градински комплект VONGE

Градински комплект за отдих с регулируема на височина градинска маса


Шестместният градински комплект за отдих VONGE има маса с регулируема височина, която можете да настроите на 44 или 67 см.

Диванът на салона има място за шестима души, а комплектът е с обща оценка от 4,3 и получава 5 звезда преглед от този холандски клиент на JYSK.nl:

"Лаундж комплектът е според очакванията, хубави дебели възглавници! (...) Харесва ми, че масата се регулира на височина!"

Градински комплект за отдих VONGE с пет места и бързосъхнещи възглавници за открито


При този петместен градински комплект VONGE възглавниците съхнат бързо благодарение на водоустойчив слой от вътрешната страна, който не позволява на водата да проникне в тях. Един от нашите белгийски клиенти оценява това качество и оставя рецензия с 5 звезди:

"Водоустойчив открит салон с отлично съотношение цена-качество. Версията "бързо съхнене" изглежда доста водоустойчива..."

Регулируем градински стол VONGE


Градинският стол с накланяща се облегалка VONGE има безстепенно регулиране на облегалката и опората за краката, така че да можете да намерите точното положение за слънчевия загар. Един от нашите норвежки клиенти оставя рецензия с 5 звезди и тези думи:

"Много доволни от покупката на 2 регулируеми стола VONGE. Добър комфорт на седене дори за високи хора! Определено си заслужава цената :)"

Градински комплект VONGE с пет места


Градинският комплект за отдих VONGE с 5 места се състои от диван с три места, два стола за отдих и маса. Препоръчваме Ви да съхранявате възглавниците на закрито по време на дъжд и през зимата. Градинският комплект за отдих е бестселър в JYSK от 2019 г. насам и продължава да бъде такъв. Този чешки клиент дава някои от обясненията, като оставя оценка от 5 звезди:

"Много удобни, просторни седалки. Лесен и бърз монтаж."

Открийте повече

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Ръководство за материали за градински мебели

Ръководство за бързосъхнещи градински мебели

Етикетът FSC® осигурява контролиран добив на дървесина