ГРАДИНСКИ КОМПЛЕКТИ ЗА РЕЛАКС

Разгледайте широката ни гама от комплекти за външно обзавеждане: вътрешен двор, комплекти за отдих, външни дивани и ратанови мебели за вътрешен двор. Изберете комплект за вътрешен двор, който ще осигури повече комфорт в градината или вътрешния двор.  Мебелите за тераса са много модерни и са чудесен избор, ако искате да създадете стилна обстановка за почивка на открито и комфорт през топлите летни вечери. В JYSK предлагаме широка гама от комплекти за всеки вътрешен двор и всеки вкус. Ще откриете широка гама от красиви комплекти градински мебели за двама или повече души, комплекти за отдих с шезлонги, комплекти за бистро и големи столове или дивани за вътрешен двор. Всички те са в различни цветове, размери и материали. Някои градински комплекти включват и удобни възглавници за фотьойли и дивани.

Има няколко неща, които трябва да вземете предвид, когато купувате нови мебели за вътрешен двор.

Прочетете повече тук

  Градина - К-кти за отмора

  ЛУКСОЗНА РЕЛАКСАЦИЯ НА ОТКРИТО

  Лятото означава отдих и дълги дни на открито, така че защо да не пренесете комфорта на всекидневната си в градината под формата на удобна градинска мебел - място, където можете да седнете и да се отпуснете. Точно за това са предназначени комплектите за почивка от JYSK. Използвайте ги, за да се отпуснете след дълъг работен ден или като повод да поканите приятели на неформална вечер на кафе или напитки.

  КАКЪВ ТИП ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ ДА ИЗБЕРЕТЕ?

  Ключът към избора на подходяща мебел е размерът, местоположението на терасата и броят на местата за сядане, като има много различни модели, от които да избирате:

  • 2-местен комплект с една маса и два стола
  • 4, 5 и 6-местен комплект с масичка за кафе и фотьойли или позиционни столове
  • Комплект диван с два дивана и масичка за кафе
  • 5-местен ъглов диван с масичка за кафе
  • Диван с шезлонг и маса
  • Столове и масичка

  В зависимост от размера на терасата можете да я обзаведете с практична трапезария и уютен кът за отдих. Ако не разполагате с място и за двете, изберете класически и просторен комплект, състояща се от стол, диван и маса, чиято височина може да се регулира - така че да се адаптира за хранене или за общуване. 

  Ако изберете градински комплект с няколко модула, той може да Ви даде по-голяма гъвкавост по отношение на местоположението и дизайна на терасата, тъй като може да бъде разположен по Ваше желание. Можете да създадете допълнителна уютна атмосфера, като използвате нашата газова камина като алтернативна маса за отдих.

  ГРАДИНСКИ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА ВСЯКАКВИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ

  Представете си, че не се налага да прибирате възглавниците за отдих всеки път, когато приключите с използването им. Това вече е възможно с нашия нов тип диван с възглавници за сядане и диван за отдих, при който възглавниците са прикрепени като при обикновен диван, така че не е необходимо да ги сваляте, ако вали. Възглавниците са от бързосъхнеща пяна, а калъфката е водонепромукаема и бързо съхне. Освен това покритието е защитено от ултравиолетови лъчи, така че цветът му не избледнява на слънце. Така че можете да оставите дивана и възглавниците навън през цялата година. Препоръчително е този тип възглавници за отдих да се съхраняват на закрито или в кутия за възглавници през зимата.