Градински комплекти за релакс

Изберете комплект градински мебели за Вашия балкон или вътрешен двор, който ще Ви осигури повече комфорт. Градинските комплекти са много модерни и са чудесен избор, ако искате да създадете стилна обстановка за почивка на открито и комфорт през топлите летни вечери. В JYSK предлагаме широка гама от комплекти за всяко външно пространство и всеки вкус. Ще откриете широка гама от красиви комплекти градински мебели за двама или повече души, комплекти за отдих с шезлонги, столове, дивани и масички. Всички те са в различни цветове, размери и и са направени от различни материали. Някои градински комплекти включват и големи удобни възглавници в допълнение към диваните и столовете. Прочетете какво трябва да вземете предвид, когато купувате нови мебели за Вашето пространство на открито.

9 продукти
  9 продукти

  Градина - К-кти за отмора

  Комплект мебели VISBY 4 места сив
  750 ЛВ./к-т
  1499 ЛВ. /к-т
  Спестете 49%
  Само в магазините
  Комплект мебели BEJSTRUP 4 места бежов
  800 ЛВ./к-т
  1999 ЛВ. /к-т
  Спестете 59%
  Само онлайн
  Комплект мебели SARPSBORG 6 места черен
  900 ЛВ./к-т
  1999 ЛВ. /к-т
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Комплект мебели SANDBAKKE 5 места натурал
  900 ЛВ./к-т
  2299 ЛВ. /к-т
  Спестете 60%
  Само в магазините
  Комплект мебели VONGE 6 места черен
  1150 ЛВ./к-т
  3499 ЛВ. /к-т
  Спестете 67%
  Само онлайн
  Комплект мебели ODDESUND 5 места бял
  1350 ЛВ./к-т
  2799 ЛВ. /к-т
  Спестете 51%
  Само онлайн
  Комплект мебели IANO 5 места сив
  1750 ЛВ./к-т
  3499 ЛВ. /к-т
  Спестете 49%
  Само онлайн
  Комплект мебели BYMARKA 5 места бързосъхнещ сив
  2000 ЛВ./к-т
  3299 ЛВ. /к-т
  Спестете 39%
  Само онлайн
  Комплект мебели TAMBOHUSE 5 места натурал
  3000 ЛВ./к-т
  5499 ЛВ. /к-т
  Спестете 45%
  Само онлайн

  Луксозна релаксация на открито

  Лятото означава отдих и дълги дни на открито, така че защо да не пренесете комфорта на всекидневната си в градината под формата на удобен градински комплект мебели - място, където можете да седнете и да се отпуснете. Точно за това са предназначени комплектите за релакс от JYSK. Използвайте ги, за да се отпуснете след дълъг работен ден или като повод да поканите приятели на неформална на кафе или вечеря.

  Какъв тип градински мебели да изберете?

  Ключът към избора на подходяща мебел е размерът, местоположението на терасата и броят на местата за сядане, като има много различни модели, от които да избирате:

  • 4, 5 и 6-местен комплект с масичка, диван и столове;
  • 9-местен комплект с масичка и диван;

  В зависимост от размера на терасата можете да си обзаведете практичен и уютен кът за отдих. Ако изберете градински комплект с няколко модула, той може да Ви даде по-голяма гъвкавост по отношение на местоположението и дизайна на терасата, тъй като може да бъде разположен по Ваше желание.

  Градински възглавници за всякакви метеорологични условия

  Представете си, че не се налага да прибирате градинските възглавниците всеки път, когато приключите с използването им. Това вече е възможно с нашия нов тип диван с възглавници, които са от бързосъхнеща пяна, а калъфките са водонепромукаема и бързо съхнат. Освен това покритието им е защитено от ултравиолетови лъчи, така че цветът им не избледнява на слънце. Така че можете да оставите дивана и възглавниците навън. Препоръчително е този тип възглавници да се съхраняват на закрито или в кутия за възглавници през зимата.