Стилни градински комплекти за релакс

Създайте стилен и привлекателен оазис на открито с нашите многофункционални градински комплекти, включващи удобен диван, шикозна маса и съгласувани столове, всички налични във вечни бели, бежови, сиви или черни цветови опции. Изработени с мисъл както за естетика, така и за издръжливост, комплектите на JYSK безпроблемно се вписват във всяко външно пространство, независимо дали е оживена градина, спокоен вътрешен двор или модерен балкон. За допълнителна гъвкавост някои дивани в нашите комплекти разполагат с въртящ се ъгъл, което Ви позволява да персонализирате конфигурацията според Вашето пространство и предпочитания. Изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали, тези комплекти обещават дълготрайна красота и функционалност за Вашите събирания на открито и релаксиращи моменти. Прочетете какво трябва да вземете предвид, когато купувате нови мебели за Вашето пространство на открито.

Предимства на градинските комплекти

Градинските комплекти с маси и столове предлагат цялостно решение за седене на открито с множество предимства:

  1. Координиран дизайн: Градински комплекти осигуряват координиран дизайн, като гарантират, че диванът, масата и столовете са хармонично съчетани. Това създава добре проектирана и естетически приятна външна обстановка.
  2. Удобство: Закупуването на градински комплект елиминира необходимостта от индивидуален избор и съчетаване на маса, диван и столове. Това удобство не само спестява време, но и гарантира, че частите се допълват както функционално, така и визуално.
  3. Ефективност на пространството: Градински комплекти са проектирани да увеличат ефективността на пространството, като предлагат унифицирано и организирано разположение. Това е особено полезно за по-малки външни площи, където оптимизирането на пространството е от съществено значение.
  4. Универсалност: Градинските комплекти се предлагат в различни стилове, цветове и размери, което позволява разнообразен избор, който да отговаря на различни предпочитания и външни среди.
  5. Решение за хранене на открито: Комплектите за хранене са идеални за тези, които обичат да се хранят на открито. Тези комплекти често включват маса и подходящи столове и диван, осигуряващи специално място за хранене и забавление в градината или вътрешния двор.
  6. Устойчивост на атмосферни влияния: Много градински комплекти са изработени от устойчиви на атмосферни влияния материали като метал, пластмаса или обработено дърво, осигурявайки дълголетие и издръжливост при различни метеорологични условия.
  7. Рентабилност: Закупуването на градински комплект като пакет може да бъде рентабилен вариант в сравнение със закупуването на отделни части поотделно.

Градински комплекти, с тяхната комбинация от функционалност, естетика и удобство, предлагат цялостно решение за тези, които искат да създадат добре проектирано и привлекателно външно пространство.

Какъв тип градински мебели да изберете?

Ключът към избора на подходящ комплект градински мебели е размерът, местоположението на терасата и броят на местата за сядане, като има много различни модели, от които да избирате:

  • 4, 5 или 6-местен комплект с масичка, диван и столове;
  • 9-местен комплект с масичка и диван;

В зависимост от размера на терасата можете да си обзаведете практичен и уютен кът за отдих. Ако изберете градински комплект с няколко модула, той може да Ви даде по-голяма гъвкавост по отношение на местоположението и дизайна на терасата, тъй като може да бъде разположен по Ваше желание.

Непромокаеми градински възглавници

Представете си, че не се налага да прибирате градинските възглавниците всеки път, когато приключите с използването им. Това вече е възможно с нашия нов тип диван с възглавници, чиито калъфки са от водонепромокаема пяна и съхнат бързо. Освен това покритието им е защитено от ултравиолетови лъчи, така че цветът им не избледнява от слънцето с времето.