Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на скандинавския сън с намаления до 60%!
Магазините ни са затворени. Можете да пазарувате на JYSK.bg, както и да взимате Вашите поръчки с опция "Кликни и вземи" от магазините.

Научете повече
Декорация на перваза на прозорец, състояща се в саксия, декоративен орнамент, ваза, ароматна свещ и лампа с батерии.

“Hygge” на прозореца

Дата:

Категория: Дневна

Первазът на прозореца е подходящ за украса с вашите любими декоративни орнаменти. Обикновено прозорецът в помещението привлича вниманието, а декорацията ще бъде ярък акцент. В следващите редове ще ви дадем няколко идеи.

1: Магическа светлина

Лампа с батерии и ароматна свещ на перваза на прозорец.


Дните започват да се увеличават, но преди да стигнем до приятните слънчеви моменти, нека помогнем на настъпващата светлина. Поставете свещи или настолни лампи на перваза на прозореца. Насладете се на приглушената светлина от голямата крушка на настолната лампа ARNOLD или на мъждукащото пламъче на ароматната свещ JENS. Те ще бъдат все по-забележими с настъпването на вечерните часове.

 

2: Леки завеси за повече светлина

Прозорец с леки завеси.


Леките прозиращи завеси VIGRA са прекрасен начин да постигнете интимност в помещението, но без да се лишавате от настъпващата светлина.

Прозорец с лека завеса, ваза и лампа с батерии


Леките завеси създават свежо лятно настроение, особено когато ги извадите от пералнята и цялата стая ухае.

3. Ключът е в гъвкавостта

Прозорец с леки завеса на прозорец с много декорации.

Най-подходящата комбинация за перваза на прозореца е съчетанието на вази, саксии и декорация. Изберете предмети с различни размери и внимавайте да не ги поставяте в една линия. Възползвайте се от дълбочината, която предлага перваза.

Саксия и лампа на помощна масичка.


Веднъж щом аранжирате перваза на прозореца, може би след известно време ще искате да ги пренаредите. С поставянето на една помощна масичка в близост, ще можете безпроблемно да отворите прозореца или да пренаредите декорациите.

Орнамент и ароматна свещ на малка масичка.


.