Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Маса с опаковъчна хартия, коледна украса и подаръци

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Декември е месец на очакване, когато сте дете или имате детска душа. Разопаковането на малък подарък всеки ден от декември може да затрудни и най-нетърпеливите души, но намирането на 24 малки подаръка за календара на Адвент може да се окаже доста трудна задача. Защо да не си улесните малко работата и вместо това да подарите четири по-големи подаръка във всяка от четирите Aдвент недели? По този начин може да намерите и някои по-полезни подаръци.

Събрахме списък с достъпни предложения за подаръци за Адвент неделите  за Вашите деца, партньора Ви, приятеля Ви и родителите Ви.

Адвент подаръци за деца

По-специално по-големите деца ще могат да оценят четири по-големи подаръка в сравнение с 24 малки подаръка за календара на Адвент. По този начин можете да съчетаете глезенето с даването на нещо, което е и полезно.

 

Ако не искате да сте напълно рационални, изненадайте децата с нещо лудо, коледно или просто сладко.


Адвент подаръци за Вашия партньор

Този специални хора със сигурност заслужават допълнително внимание през най-натоварения месец от годината. Помогнете им да се погрижат за себе си с някои от тези идеи:


Или пък им подарете подарък, с който да покажете, че оценявате това, което те са: Вашият ангел-хранител, личният Ви майстор-готвач, изключителният организатор на дома или светлината на живота Ви.

Адвент подаръци за Ваш скъп приятел

Декември е идеалният месец да покажете на приятелите си колко много Ви е грижа за тях. Не забравяйте да им кажете, че не очаквате нищо в замяна.

Адвент подаръци за Вашите родители

Родителите Ви може и да са тези, които обикновено Ви дават подаръци, но защо тази Коледа да не обърнете нещата с главата надолу? Майка Ви и баща Ви със сигурност ще оценят грижовността Ви. Хубавите подаръци могат да бъдат неща, които улесняват живота им или го правят по-сигурен. Можете да се опитате да измислите тема и да намерите няколко подходящи подаръка, като например ваза и изкуствени цветя или поставка за чай и LED свещници.

 

Насладете се на четирите Адвент неделни дни!

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача