Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Маса с опаковъчна хартия, коледна украса и подаръци

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Декември е месец на очакване, когато сте дете или имате детска душа. Разопаковането на малък подарък всеки ден от декември може да затрудни и най-нетърпеливите души, но намирането на 24 малки подаръка за календара на Адвент може да се окаже доста трудна задача. Защо да не си улесните малко работата и вместо това да подарите четири по-големи подаръка във всяка от четирите Aдвент недели? По този начин може да намерите и някои по-полезни подаръци.

Събрахме списък с достъпни предложения за подаръци за Адвент неделите  за Вашите деца, партньора Ви, приятеля Ви и родителите Ви.

Адвент подаръци за деца

По-специално по-големите деца ще могат да оценят четири по-големи подаръка в сравнение с 24 малки подаръка за календара на Адвент. По този начин можете да съчетаете глезенето с даването на нещо, което е и полезно.

 

Ако не искате да сте напълно рационални, изненадайте децата с нещо лудо, коледно или просто сладко.


Адвент подаръци за Вашия партньор

Този специални хора със сигурност заслужават допълнително внимание през най-натоварения месец от годината. Помогнете им да се погрижат за себе си с някои от тези идеи:


Или пък им подарете подарък, с който да покажете, че оценявате това, което те са: Вашият ангел-хранител, личният Ви майстор-готвач, изключителният организатор на дома или светлината на живота Ви.

Адвент подаръци за Ваш скъп приятел

Декември е идеалният месец да покажете на приятелите си колко много Ви е грижа за тях. Не забравяйте да им кажете, че не очаквате нищо в замяна.

Адвент подаръци за Вашите родители

Родителите Ви може и да са тези, които обикновено Ви дават подаръци, но защо тази Коледа да не обърнете нещата с главата надолу? Майка Ви и баща Ви със сигурност ще оценят грижовността Ви. Хубавите подаръци могат да бъдат неща, които улесняват живота им или го правят по-сигурен. Можете да се опитате да измислите тема и да намерите няколко подходящи подаръка, като например ваза и изкуствени цветя или поставка за чай и LED свещници.

 

Насладете се на четирите Адвент неделни дни!

Открийте повече

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача