Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Външен отоплител закрепен за стената

Как да изберем правилния отоплител

Дата:

Категория: Градина, Съвети

Може би Ви е познат следния сценарий? С близки и приятели се наслаждавате на пролетта, празнувате на терасата или в градината. Побиват Ви студени тръпки, защото привечер ниските температури отново напомнят за себе си.

Не, това не е филм на ужасите. Вие имате нужда от външен отоплител, за да се потопите в романтичните прохладни пролетни или летни вечери, а не от вълнени пуловери.

Един инфрачервен отоплител за градината или терасата ще нагрее повърхностите директно, а не въздуха около Вас. По този начин ще можете да поддържате постоянна температура без да губите от топлината.

Научете повече за предимствата на инфрачервените отоплители.

Ако сте решили да подмените одеялото, тук ще Ви помогнем да изберете правилния отоплител.

Топлина около масата

Когато стане въпрос за прохладни вечери, бързо обличаме топлия пуловер. Ами за краката? За да предотвратите студените крака, поставете отоплителя под градинската маса. Така ще се сдобиете с дискретен източник на топлина, разположен на централно място или до по-зиморничавите във Вашата компания.

Ако се притеснявате, че някой от гостите ще събори този отоплител, уверяваме Ви моделите, продавани в JYSK, са снабдени с предпазител при накланяне. По този начин нагревателят ще бъде изключен и ще бъде включен, връщайки отоплителят в началната си позиция.

Ако разполагате с достатъчно голяма градинска маса, поставете отоплител директно на нея. Моделът, който предлагаме е практичен и компактен, лесно се прибира.

Ако вече разполагате с няколко свободно стоящи отоплители, разпределете ги така, че да затоплят цялото пространство.

Окачени отоплители

Ако не разполагате с достатъчно място на терасата или използвате само част от дворното пространство, можете лесно да окачите отоплител на стена или навес.

Този модел няма нужда от излишно пространство, а с помощта на скобата, с която се закрепя, може лесно да се регулира ъгъла на затопляне.

От друга страна, тези модели не предлагат същото ниво на гъвкавост що се отнася до позициониране.