Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Кибер седмица с намаления до 50%
Седмица на текстила с намаления до 60% на избрани категории текстил!

Всички оферти
Различни декорации в красиви цветове.

Хармония и спокойствие с новата колекция Nordic Mood

Дата:

Категория: Трендове, Декорация

Истинският баланс и хармония в жилището ще постигнете с нашата обновена колекция Nordic Mood. Добре подбраните цветове, материали и дизайн ще ви помогнат да презаредите след тежката изморителна работна седмица.

Колекцията идва в един изключително подходящ момент, артикулите могат да бъдат използвани както в дома, така и на открито в градината или терасата. Комбинацията от естествени материали и шарки откроява колекцията Nordic Mood. Експертите ни я препоръчват за тази пролет. Купата от керамика JO, дървената тава GERNER и стъклените чаши ANDERS са само част от предложенията.

Wooden tray, stoneware bowl, storage boxes out of recycled paper and glass mugs


В новата колекция се открояват и кутиите BJORK. Изработени от рециклирана хартия, те са част от нашите по-устойчиви предложения. И щом стана въпрос за устойчивост, нека загърбим полиетиленовите торбички. В JYSK ще намерите и новите пазарски чанти NILS, от полиестер и рециклиран памук, които можете да използвате целогодишно и изглеждат прекрасно.

Basket with a throw, vase with artificial flowers and a shopping bag

Факти за nordic mood

Четири пъти в годината в JYSK комбинираме нови и стилни артикули в една колекция под името Nordic Mood.

Във физическите ни магазини е обозначена зона, където артикулите са изложени. Клиентите нагледно ще видят комбинацията от материали, цветове и форми.