Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

10% допълнителна отстъпка на всички онлайн поръчки и резервации "Кликни&Вземи"

Континентално легло с отделение за съхранение и надматрачна постелка в една светла спалня.

Кое легло препоръчва купувачът Якоб Лет

Якоб Лет работи в сферата на матраците в JYSK от 14 години, а когато стане въпрос за комфортно легло, той е един от специалистите в компанията. Според него добрата диета и здравословния сън са в основата на крепкото здраве: „Доброто здраве започва от леглото, а там има няколко фактора, които могат да му повлияят. Разбира се, изборът на правилния матрак е важен, но толкова важна е и температурата в спалнята. Чистотата и подредеността на помещението също са важни, поглезете се с нови чаршафи и сте на път към по-добър сън.“

Кое е най-доброто легло в асортимента?

Да преминем направо към въпроса какво легло е избрал Якоб за своята спалня.

“Аз лично предпочитам континентално легло,” обяснява Якоб и допълва: “Харесва ми неговия комфорт и добрия външен вид. Препоръчал съм го на всичките си познати. Особено моделът GOLD C50, който има и отделение за съхранение в основата.”

 

Поддържането на изрядна спалня се превръща в детска игра с помощта на GOLD C50. Якоб Лет определя с лекота предимствата: “Ако живеете в апартамент, със сигурност имате нужда от малко допълнително място за съхранение. Спокойно можете да поставите допълнителни завивки и възглавници под GOLD C50.”

Континенталното легло GOLD C50 е изработено от висококачествени материали, разполага с дебела надматрачна постелка, а матракът е снабден с джоб пружини; всяка пружина разполага със свой собствен текстилен джоб, предпазващ я от износване, намалява шума и прави модела още по-стабилен. Джоб пружините са по-малки в сравнение с останалите модели и това помага за постигането на множество опорни точки. Така матракът се приспособява към всяко тяло. 

Колко твърд трябва да бъде матракът?  

Може би първо трябва да знаете какво означава комфорт по време на сън.

“Този модел е с малко по-голяма твърдост, но бих го препоръчал пред всички останали. Особено пред моделите, където в един момент потъваш. Добре е да знаете, че при леглата няма универсален модел. Всичко се свежда до личните нужди,” напомня Якоб.

За тези от Вас, които обичат да гледат телевизия или да четат в леглото дъската GOLD H20 ще бъде прекрасно допълнение. Тя предпазва стената от зацапване и е разкошен вариант за облягане. И не на последно място, дъската ще придаде завършен вид на леглото.

Съветът на Якоб Лет е:“Понякога най-малките неща са от значение: ако имате възможност, не използвайте сушилнята, а окачете чаршафите да съхнат навън. По този начин ще се насладите на сезонните аромати, проникващи в тъканите.”

Континентално легло PLUS C40

Спалня с отделение за съхранение в основата, където да поставите допълнителни завивки и възглавници.

 

Една достъпна алтернатива на континенталнотолегло GOLD C50 e моделът PLUS C40. Основната разлика е твърдостта на матрака, както и в цената. По-евтиният модел също се предлага с отделение за съхранение в основата, но мястото е по-малко“, обяснява Якоб.

В JYSK можете да намерите решение за здравословен сън за Вас и вашето семейство.

“Ние предлагаме 15 години гаранция на всички континентални легла PLUS и 25 години гаранция на тези GOLD. Освен това можете да изпробвате матраците от серия GOLD в продължение на 100 нощи. Ако не сте удовлетворени, с удоволствие ще Ви ги подменим“, споделя Якоб Лет.

Открийте повече

Гид легла

Гид легла

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Кой е най-подходящият матрак за Вас?

Ръководство: Кой е най-подходящият матрак за Вас?