Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Олекотено одеяло - BASIC ?

 
Спално бельо IVANKA единично
 
Спално бельо ZELLA Night Dreams
Спално бельо ZELLA Night Dreams
BASIC
АКЦИЯ

Олекотено одеяло - PLUS ?

Олекотено одеяло - GOLD ?

Сатен - PLUS ?

Сатен - GOLD ?

 
Спално бельо AMNA KRONBORG
Спално бельо AMNA KRONBORG
GOLD
АКЦИЯ

Крепон - PLUS ?

Спално бельо - Деца

Бебешки/Юношески - Юноши

Сънувайте в изящен комплект спално бельо

Когато стигнете до избора на правилните постелки, комфортът става топ приоритет. Някои хора предпочитат дебело, топло спално бельо, а други – тънко и фино. Материалите, от които са изработени комплектите спално бельо на JYSK, включват:

  • Памук
  • Памучен сатен
  • Полиестерен микрофибър

Спалното бельо се предлага в богата гама от цветове и шарки, включително цветя, герои, райета, кръгове и много други. Можете да изберете също и едноцветен комплект спално бельо за по-спокойна спална атмосфера.

Някои комплекти спално бельо са двустранно оцветени, т.е. можете да промените изцяло вида им, като просто ги обърнете. Например можете да комбинирате светлосиния десен на възглавниците с тъмносинята страна на завивките и лесно да разнообразявате общия вид на спалното бельо, съобразно настроението си.

JYSK предлага голям избор от комплекти спално бельо в голям диапазон от размери и със сигурност ще намерите подходящия комплект, който съответства на завивките и възглавниците ви. Разгледайте нашата селекция на страницата ни тук или се отбийте в местния магазин на JYSK, за да ги разгледате на живо.

Можете да предпазите постелките си с атрактивна покривка за легло.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Visa Mastercard