Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории през седмицата на скандинавския сън!

LEGACY LOUNGE: Назад във времето

LEGACY LOUNGE: Назад във времето

Трендовете, които се налагат в нашето ежедневие, се отразяват и в обзавеждането на дома. Нашите опитни дизайнери и мениджъри в JYSK се стараят да предложим подходящи артикули, за да сме в тон с новостите. Един от актуалните трендове се базира на идеята да преобразим миналото, за да е в крак с бъдещето. Тук ключовите думи са винтидж и ретро, а името на тренда е LEAGACY LOUNGE.

С дъх на 80-те години, вазата ABBAS със сигурност ще ви напомни за отминалите времена. Комбинацията от детайли и използвани материали са директна препратка към миналото.

Саксия от каменина на малка масичка


Още един чудесен пример е и малката настолна лампа ALBERT с ратанов абажур, който навява на 70-те години. И тук използваните материали и форми допринасят за цялостния винтидж стил.

Малка настолна лампа върху скрин.


Черпим вдъхновение от миналото с помощта на винтидж артикули. Например, подплатеното одеяло VALMUE директно ви пренася към 70-те години. Вместо покривка за легло, смело го използвайте като постелка за пикник или като декоративен, но практичен аксесоар на канапе.

Подплатено одеяло вместо кувертюра, в спалня с голямо легло.


Резултатът е модерна и стилна атмосфера с нюанс на комфорт. Ако искате да засилите ретро излъчването на Вашия дом, идва ред на мебелите. Използвайте красивата витрина LANGELINJE от дъб, за да поместите любимите книги, одеяла, саксии или други предмети, които не са в категория декорация.

Витрина от дъбова дървесина в цветна дневна.


Цветовата гама е вдъхновена от бохемския стил на обзавеждане с топли и женствени тонове. Например спалното бельо SIMONE е изработено от 100% памучен сатен.

Спално бельо с райета


Кафявите и пясъчни цветове се комбинират прекрасно с женствените нюанси - розово и червено. LEGACY LOUNGE приветства дори изделия, напомнящи ръчна изработка. Вазата SVERRE с уникалния си завършек е прекрасен пример за това.  

Ваза с изкуствени цветя върху скрин.

Открийте повече

Украсете дома си в традиционни коледни цветове

6 съвета как да планирате коледното си пазаруване

Идеи за адвент подаръци за четирите неделни дни на Адвента

Коя материя Ви топли най-добре?

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.