Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Елегантна, светлобежова настолна лампа и ретро настолна лампа с уникална визия.

Любимите лампи на купувача

С новата обновена гама от осветителни тела в нашия асортимент, нашият купувач на вътрешни категории и експерт в областта на жилищния интериор и декора, Тина Ниман, подчертава три от любимите си новости в областта на лампите. Тя споделя също така какво ги прави толкова специални и какви качества внасят в интериорната декорация на един спокоен и релаксиращ дом.

Настолна лампа MARKUS

Първият фаворит от трите е настолната лампа MARKUS. С модерна и елегантна визия и прекрасен топъл бял цвят настолната лампа внася мека и релаксираща светлина в дома Ви. В горната част има малък месингов детайл, който придава на лампата изключителна атмосфера. MARKUS е идеален за масичката във всекидневната, нощното шкафче в спалнята, бюфета в антрето или където и да е другаде, където искате да добавите красива лампа, която да обгръща дома Ви с топла, мека светлина.

Лампа на батерии KENT

Вторият фаворит на Тина е KENT - лампа на батерии, а следователно и акумулаторна лампа. Подобно на MARKUS, KENT също е елегантна и се предлага в топъл, бял цвят. Вместо месингов детайл на върха, лампата на батерия има месингов бутон.

Освен че включва или изключва лампата, този бутон Ви позволява също така да затъмните лампата KENT до различни нива, както и да зададете таймер за автоматичното ѝ изключване. Благодарение на тези характеристики KENT е особено подходяща за малка лампа на нощното шкафче, тъй като приглушената светлина и таймерът Ви позволяват да заспите без притеснения. С функциите си за затъмняване и таймер KENT е удобна и красива акумулаторна лампа, която можете да носите навсякъде със себе си.

Настолна лампа VIGGO

Третият фаворит е ретро настолната лампа с изключителна атмосфера - VIGGO. Настолната лампа VIGGO е с изработен външен вид и с красив дизайн в размити цветове - сиво, кафяво и черно. Дизайнът е малко по-различна за всяка лампа и затова всяка лампа е уникална. Абажурът на лампата VIGGO е изработен от 50 % памук и 50 % лен, което му придава по-текстуриран и органичен вид.

Намерете още вдъхновение за декориране на дома си в нашата статия, която обхваща любимите предмети за декорация на нашите купувачи.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача