Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Кухня с дъски за рязане в розово и жълто и перваз на прозореца със свещник и ваза

Любимият декор на купувача

Два пъти годишно питаме Тина Ниман, купувач на категория за домашен интериор в JYSK, за нейните фаворити сред новостите в асортимента на JYSK: "Имам чувството, че този период изисква както топлина, така и проблясъци на радост и истинско хюге", започва Тина. "Ето защо избрах да обърна внимание на някои продукти, които могат да осветят дома Ви - както в преносен, така и в буквален смисъл."

Дъски за рязане NILSSON

 

"В момента много хора намаляват разходите си за хранителни продукти, но това не означава, че готвенето не може да бъде забавно и че не може да се подреди апетитна маса", казва Тина. Към асортимента добавихме някои цветни елементи и декоративни форми. Дъските за рязане на NILSSON могат да придадат удоволствие и към най-скучните кухненски дейности. А щипката за сервиране LIAM e идеална за салати, паста и сладкиши."

Дъските за рязане NILSSON се продават в комплект от две - жълтата е с размери 30x22 см, а розовата - 25x18 см. Щипката за сервиране LIAM е с дължина 23 см и е в сребрист цвят.

Вижте също 3 любими комплекта спално бельо на нашите купувачи

Купа SEBASTIAN

 

SEBASTIAN е зелена керамична купа. Височината ѝ е 8 см, а диаметърът - 30 см.

"SEBASTIAN ще накара всяка салата да изглежда супер апетитно", казва Тина с усмивка. "Можете да я използвате като купа за салата, купа за плодове или просто като декор. Тя е много забележителна, така че привлича вниманието."

Свещник LAURITS

 

LAURITS е керамичен свещник от с място за три свещи.

"Зима, пролет, лято или есен - уютът, който свещите внасят в стаята, винаги е добре дошъл, а подходящият свещник може наистина да допринесе за топлата атмосфера", казва Тина. "Нашият нов свещник LAURITS позволява да запалите три свещи, така че да утроите радостта от трептящия пламък", завършва Тина с усмивка.

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача