Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Бяла ваза, купа и свещници върху бюфета.

Любимият декор на купувача

Два пъти годишно нашият купувач на категории в областта на домашния интериор, Тина Ниман, подчертава любимите си артикули сред новостите в новия асортимент на JYSK. "Чувствам, че този период изисква топлина, уединение, моменти на радост с приятелите и семейството - и най-вече истинско хюге. С акцент върху органичните форми, меките материи и извивки и визуално текстурирани повърхности, смятам, че тези нови артикули могат да озарят и подобрят дома Ви."

Ваза CARLO

На първо място е CARLO - грациозна ваза с привличаща вниманието елегантност, дължаща се на органичната ѝ форма и плавни, вълнообразни ръбове. С топлата си бяла повърхност, която е леко полупрозрачна, всяка ваза CARLO е уникална. Поставете във вазата едно-две цветя или няколко клонки - свежи или изкуствени - за да създадете красив акцент, който наистина добавя топлина и уют в дома Ви.

Декоративна купа HILMIR

Подобно на вазата CARLO, купата HILMIR също е чудесен пример за органични форми и декор с извити, плавни гънки. При бегъл поглед вазата сякаш леко се поклаща от вятъра. HILMIR е идеална за ослепителна, самостоятелна декорация. Купата е подходяща за съхранение на лимони и дори може да се използва като пленителна купа за сервиране на закуски за тапас ястия.

Свещник ANDREAS

Керамичният свещник ANDREAS се предлага в успокояващи земни нюанси на кафяво и бежово, които контрастират добре с бели и кремави свещи. Заоблената му форма придава на свещите присъствие и височина.

Свещник ALLAN

Свещникът за чаени свещи ALLAN е изработен от кафяво стъкло и има релефна повърхност. Той красиво разпръсква светлината, като придава много индивидуалност, топлина и атмосфера на дома Ви. Използвайте ALLAN, за да осветите уютните вечери или да внесете топлина в кътчетата в дома си.

Разгледайте пълния ни асортимент от декорации за дома или разгледайте избрани продукти по-долу. Разбира се, можете да посетите и най-близкия магазин на JYSK и да получите помощ и насоки от нашите служители, за да декорирате дома си точно по свой вкус.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление