Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

10% допълнителна отстъпка на всички онлайн поръчки и резервации "Кликни&Вземи"

Комплекти аксесоари за баня

Малки хитрини за модерната баня

В жилището банята е едно от пространствата, които по-трудно променяме. Причината е, че всеки един от нас има нужда от професионална помощ. И не на последно място, дори и лесните проекти изискват време и средства. Например, местата на мивката и тоалетната са точно ситуирани и не може да ги промените. Трябва да се задоволите с Вашия избор през следващите няколко години. Има и малки хитрини, които преобразяват мокрото помещение. С помощта на плочки, рафтове и декорация банята Ви ще изглежда като нова.

Без значение дали Вашата баня напомня на готините 50, щурите 60, меланхоличните 70 или дръзките 80-те години. Първата стъпка е да работите с това, с което разполагате. Преобразяването на баня с цветни плочки или оранжева мивка може да се окаже само мечта. Не се борете с изборите, направени в миналото. Използвайте ги и ще създадете малка капсула на времето във Вашия дом.

Класическа декорация за банята

Аксесоарите за баня са без излишни детайли и имат спретнат дизайн. Със своя винтидж вид и практичност са подходящи за всяка баня, без значение в какъв стил е обзаведена.

Преобразете банята си без големи разходи

Декорация в стил 60-те години

Мозайката е изключително популярен избор за пода на банята през 60-те. Този вид настилка е от цимент и частици мрамор или гранит, които след заливането се полират до изглаждане на повърхността. Нашите аксесоари са чудесно допълнение към мозайката. Те са непретенциозни и са чудесна декорация за модерните семпли помещения. 

Бохо и хипи нотки в стил 70-те

През 70-те години дизайнът е повлиян от бохемското течение. Това е ерата на хипитата, които почитат естествените материали. Тук са характерни заоблените форми и меките цветове. 

Кристал и златисто за бляскавите 80

Спомняте ли си сапунените сериали от 80-те? В почти всички от тях главният герой се прибира вкъщи, отива до домашния бар и си налива питие в кристална чаша. Да, онази кристална чаша с ромбове, които добре познаваме. Това е само част от блясъка на 80-те години. 

 

А Вие имате ли малки хитрини, с които да освежим банята? Оставете ни Вашите идеи в коментарите. 

Открийте повече

Превърнете банята си в домашен спа оазис

Превърнете банята си в домашен спа оазис

На Вашето внимание: комплекти кърпи

На Вашето внимание: комплекти кърпи

Създайте лятна атмосфера в банята си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Как да перете новите кърпи

Как да перете новите кърпи