Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

ЧЕРЕН УИКЕНД С НАМАЛЕНИЯ ДО 70%
Очакваме удължено време за доставка на поръчките направени по време на Черния уикенд.
В JYSK ние се грижим както един за друг, така и за клиентите си - винаги да пазарувате и онлайн на JYSK.bg

Комплекти аксесоари за баня

Малки хитрини за модерната баня

Дата:

Категория: Баня

В жилището банята е едно от пространствата, които по-трудно променяме. Причината е, че всеки един от нас има нужда от професионална помощ. И не на последно място, дори и лесните проекти изискват време и средства. Например, местата на мивката и тоалетната са точно ситуирани и не може да ги промените. Трябва да се задоволите с вашия избор през следващите няколко години. Има и малки хитрини, които преобразяват мокрото помещение. С помощта на плочки, рафтове и декорация банята ви ще изглежда като нова.

Без значение дали вашата баня напомня на готините 50, щурите 60, меланхоличните 70 или дръзките 80-те години. Първата стъпка е да работите с това, с което разполагате. Преобразяването на баня с цветни плочки или оранжева мивка може да се окаже само мечта. Не се борете с изборите, направени в миналото. Използвайте ги и ще създадете малка капсула на времето във вашия дом.

Класическа декорация за банята

Аксесоарите за баня LANE са без излишни детайли и имат спретнат дизайн. Със своя винтидж вид и практичност са подходящи за всяка баня, без значение в какъв стил е обзаведена.

Още съвети и идеи за преобразяване на банята без големи разходи.

Декорация в стил 60-те години

Мозайката е изключително популярен избор за пода на банята през 60-те. Този вид настилка е от цимент и частици мрамор или гранит, които след заливането се полират до изглаждане на повърхността. Нашите аксесоари VADSTENA са чудесно допълнение към мозайката. Те са непретенциозни и са чудесна декорация за модерните семпли помещения. 


Бохо и хипи нотки в стил 70-те

През 70-те години дизайнът е повлиян от бохемското течение. Това е ерата на хипитата, които почитат естествените материали. Тук са характерни заоблените форми и меките цветове. Нашето предложение е колекция TINGSRYD. Цветовете на моделите са в пастелно розово или в меко синьо. 


Кристал и златисто за бляскавите 80

Спомняте ли си сапунените сериали от 80-те? В почти всички от тях главният герой се прибира вкъщи, отива до домашния бар и си налива питие в кристална чаша. Да, онази кристална чаша с ромбове, които добре познаваме. Това е само част от блясъка на 80-те години. Ако искате да го пренесете и в банята, идваме на помощ с аксесоари LUCKSTA. Те ще внесат „лукс“.

 

А вие имате ли малки хитрини, с които да освежим банята? Оставете ни вашите идеи в коментарите.