Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на датското хюге - спестете до 60% на избрани категории!

Спретната и практична баня

Преобразяване на банята без големи разходи

Дата:

Категория: Декорация, Баня

Често, когато стане въпрос за промени в жилището, банята остава на заден план. Замислете се колко време прекарвате в това помещение. Освен това и гостите, които каните, също ще я посетят. За да започнете деня с усмивка, със сигурност банята трябва да е практична, с променен облик и някак си различна.

Ключът е съхранението

Едно от нещата, които внасят безпорядък в банята, е купчината пране, което чака да бъде изпрано. Правилното решение за съхранение дори и намачканите дрехи могат да изглеждат добре... 


Повече вдъхновение можете да намерите тук.

Но как, когато липсва шкаф или рафтове за хавлиените кърпи? - защо просто не ги навиете на руло и не ги поставите в красиви кошници. Така те ще бъдат и кокетни аксесоари. 


Използвайте височината на помещението

Всички можем да се възползваме от малко повече местенце в банята, което да използваме за съхранение. Възползвайте се от височината на помещението и окачете решения за съхранение. Банята ще е подредена и ще имате достъп до всичко необходимо.Кокетна и практична баня

В ежедневието е важно банята да бъде функционална. Плетените кошници и дървените кутии са чудесно решение за съхранение на всичко - от хавлиените кърпи до сешоара.


Добавете растения и ароматни свещи, за да завършите тази удобна баня. Жадни ли сте за още проекти за преобразяване? Вижте какво можете да направите и във вашата баня, с помощта на нашите съвети.

Имате ли съвети, които искате да споделите с нас? Оставете ни коментар!