Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмица на интериорните мебелите с намаления до 50%!

Мартин Петлешков, Ръководител екип ДЦБ

Мартин Петлешков, Ръководител екип ДЦБ

Дата:

Категория: Зад кулисите

Tags: Ръководител екип ДЦБ, Работа в JYSK

Мартин работи в ДЦБ от средата на август миналата година, започва работа на позицията Ръководител екип, Изходящи доставки. Оттогава до момента той минава през практически обучения, посещава дистрибуционните центрове на JYSK в Дания и Полша и се запознава със спецификите на целия процес на входящи и изходящи доставки в логистиката на JYSK.

 ​ ​Мартин Петлешков, Ръководител екип ДЦБ Мартин Петлешков, Ръководител екип ДЦБ

 

Отговорностите на Ръководител екип са свързани с организиране и управление на екипа, организиране и координиране на ежедневните задачи в сферата на изходящи доставки, осигуряване на оптимален процес на изходящи доставки, подобряване на процесите в склада и мотивиране и развитие на служителите. Екипът на Мартин е от около 20 складови служители.

С назначаването си в JYSK, той очаква да работи в компания, която застава зад своите служители и ги подкрепя в ежедневните задължения и растежа в кариерен план. 

Какви бяха очакванията ти когато кандидатства?

В началото очаквах, че такава голяма фирма с новото си начинание като дистрибуционния център в Божурище, ще предложи възможности за развитие и израстване на служителите. Виждам, че това се случва, защото политиката на фирмата е всяка нова позиция първо да се обявява вътрешно.

Също така, очаквах да се разбираме с колегите и да изградим добър колектив. Очаквах и подкрепа от ръководството, когато имам проблеми или срещам трудности. Всичко това за момента се случва.

Стандартите на работа тук, условията на труд и правилата са на много високо ниво. Наистина се държи на правилата и изискванията, но и обещанията от ръководството не са само на думи, а се виждат и в практиката.

Определено това е компания с бъдеще, която ще се развива в следващите години, и служителите ще растат с нея. Това е и едно от обещанията на JYSK към служителите – че когато те растат, и компанията расте с тях.

Като ръководител на екип от 20 служители, Мартин сподели какви качества смята, че трябва да притежават служителите в дистрибуционния център в Божурище. 

Кои са трите най-важни качества?

Мисля, че тези качества са важни не само за служител на JYSK, а за служител във всеки бранш. Първо, един служител трябва да е отговорен – при зададена задача да се отнесе отговорно, да я изпълни коректно и навреме. Също е важно да има желание за работа и развитие – да иска да постига нещо, да има някакъв стимул да свърши работата, да научава нови неща, да е отворен за учене и възприемане на нови знания. Смятам, че човек, който има планове да се развива, ще показва качествата и желанието си, за да изпъкне и да получи възможност за това развитие.

Мартин е един от четиридесетте служители, които работят в момента в дистрибуционния център в Божурище. До есента на 2019 той ще има около 200 нови колеги.

Мая Петрова, Специалист човешки ресурси,сподели какви позиции са налични в дистрибуционни център и какви кандидати търсим

Мартин Петлешков Ръководител екип ДЦБ

Всяка позиция е важна в нашата организация – както Мениджър складово стопанство, така и Ръководител екип и Складов служител. Всички сме част от една голяма машина, която трябва да работи гладко.

В момента търсим разнообразни кандидати в различни сфери – за техническа поддръжка, за планиране и координация на доставки и транспорт, за управление на системи и бази данни в сферата на логистика.

Но основният ни фокус в подбора в следващите месеци ще бъде върху наемането на складови служители. За да изпълним успешно плана на дистрибуционния център и да започнем доставки към всички държави в региона на Балканите, трябва да назначим близо 100 нови служители в склада в следващите 6 месеца. Целта е амбициозна, но вярваме, че ще се справим с нея, споделя Мая.

За да кандидатствате за работа в дистрибуционния център на JYSK в Божурище, посетете страницата ни.