Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Поднос с купи и чаши и дъска за рязане. Кресло с лампион.

MIDSOMMER: аксесоари с лятно усещане

Дата:

Категория: Декорация

В JYSK посрещаме топлите сезони с три нови тренда - MIDSOMMER, MY SPACE и INSTA EMOTIONS. Във всеки един от тях ще намерите комбинации от нови и вече съществуващи артикули.

Тренд MIDSOMMER е отдалечен от забързаното технологично ежедневие и ни подтиква да се радваме на момента. Зад него стои философията JOMO (the joy of missing out). Иначе казано да отделим време да се порадваме на всеки момент. Вместо да стоим вторачени в мобилните ни устройства, почерпете сетивата си с ароматни свещи JENS или поставете сезонни цветя в красивата ваза HARRY. Дори и една зелена клонка ще повдигне вашия дух и ще подобри настроението ви.

Wall mirror, candle stick, vase, scented candle and ornament by window

MIDSOMMER е най-артистичният тренд. Той ще ви предразположи да отделите повече време на малките неща, които ви правят щастливи. Лятото е прекрасен сезон да разпуснете и да се порадвате на любимите хобита.

Table with bowls, plates, cups and cutting board


В MIDSOMMER можете да намерите редица елементи, вдъхновени от природата. Става въпрос за красиви форми като саксията JOHN, изящните керамични купи TORSTEN и LAUKE или дъската за рязане KJELL.

Този тренд ни завръща във времето, когато ръчната изработка е била единственият вариант за направа на всичко около нас.

Plant pot with artificial plant, lantern, and basket with a pink throw in front of a window


Формите в MIDSOMMER са елегантни и неформални. Те придават по-мек естетически вид на помещението. Матираните повърхности и топлите цветове преобладават. Намерете своето вдъхновение и оформете интериора по ваш вкус, но не забравяйте да внесете елегантния кош за пране EGIL и минималистичната пейка SAUNTE. Те са чудесно допълнение за банята.  

Laundry basket and bench with candles in a bathroom. Basket with towels

Цветовата гама в MIDSOMMER е вдъхновена от комбинацията на седемдесетте години със скандинавското лято. Това е най-добре изразено във ватираното одеяло MAIGULL с цветен мотив, напомнящ на отминалите времена.

Rattan armchair with cushions and throw


В този тренд акцент са монотонните цветове - керемидено червено, жълто и зелено. Създайте грабващи декорации, кошниците THERMAN са малък разкош от цвят и форма.

Four baskets in different colours stacked


Искате ли още трендове? Научете повече за INSTA EMOTIONS и MY SPACE.