Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

10% допълнителна отстъпка на всички онлайн поръчки и резервации "Кликни&Вземи"

Нова концепция малка мебел в JYSK

Модерни и ефектни малки мебели

Искате ли Вашият дом да бъде цветен и през есенно-зимния сезон? Или пък ефектни и игриви форми да добавят малко стил? Сигурни сме, че ще намерите точния отговор в нашия асортимент от малки и симпатични мебели. Новите попълнения са общо 11 на брой и ще намерят своето подходящо място във всеки дом.

Интересен интериор

„Нашите малки мебели се различават от останалите, имат специфично предназначение и са стилни”, споделя Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел”.

Сред новите попълнения са: стилната метална пейка TURN с комфортна тапицирана седалка; практичен метален рафт за стена GIMMICK; минималистичният OVAL, изработен от метал и стъкло, прекрасно допълнение за коридора или банята; и разбира се, FRAME IT - най-практичното допълнение за Вашия дом тази есен - нощно шкафче, рафт или библиотека.

Масичката CUT OUT и табуретка WAVE са изработени в различни цветове. Двата артикула ще придават стил на Вашето жилище. Не можем да пропуснем минималистичния кухненски стол SPIDER, който чудесно се вписва и в дневната. И не на последно място, етажерката DIY. Тя напомня на индустриалните модели, използвани в складовете и заводите. Най-вероятно се питате кои са останалите три артикула, допълващи бройката до 11. Това са MOVE IT, FACE ME и UP SIDE DOWN, ще ги намерите онлайн на JYSK.bg.

„С колекцията от малки мебели имаме за цел да внесем разнообразие в нашия асортимент, с по-разчупен и модерен дизайн, както и цветове, които привличат вниманието. Артикулите не са част от една гама, а по-скоро ги виждаме като отделни „звездни“ попълнения. Нашите клиенти  могат да ги използват, когато имат нужда от малко цвят в дома си”. Това разказа Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел”.

Мултифункционална интериорна декорация

Разнообразието от малки мебели е голямо, всички те имат една обща характеристика – мултифункционалност и различно приложение. Количката MOVE IT е чудесно решение за кухнята. Можете да подредите тенджери, тигани и зеленчуци или пък в банята - всички шампоани, лосиони и козметика. Етажерката DIY е добре дошла във всеки гараж или работилница. Тя е приложима и в детската стая.

Същото важи и за останалите артикули. Бъдете смели и интуитивни, дайте воля на Вашето въображение и направете промените.

Коя малка мебел Ви допадна най-много? Ще намери ли място във Вашия дом? Оставете ни коментар.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача