Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Кушетка VADEHAVET

На Вашето внимание: кушетка VADEHAVET

Есента само ни подсеща, че предстоят и дъждовните уикенди, които ще посрещаме уединени вкъщи. Няма нищо по-хубаво от лошото време е култова реплика, с която бързам да Ви успокоя и да Ви напомня за мечтите, които ще си подарите в дъждовните дни и ще се наслаждавате на ритъма на капките. Направете ги още по-приятни с едно стилно предложение – кушетка VADEHAVET. Тази мебел, ситуирана до прозореца, е малък разкош за Вашия дом.

 

VADEHAVET е представител на елегантния скандинавски минимализъм. Опростеният дизайн и практичността на кушетката я правят прекрасен избор за всеки интериор.

Конструкцията и краката на кушетката VADEHAVET са изработени от масивна дъбова дървесина, с FSC® сертификат. Това означава, че суровините са добити от горски площи, където не се изсича повече, отколкото може да бъде залесено по естествен път. Основната част е изработена от полиестерни ленти. Отделено е изключително внимание на детайлите, за да не останат винтове на открито.

За да омекотите минималистичния дизайн на кушетката, Ви препоръчваме да използвате красиви и топли материи под формата на декоративни възглавници и одеяла. Така ще я преобразите в леко и модерно канапе.

VADEHAVET може да бъде разположена навсякъде в помещението и винаги ще се вписва елегантно в интериора. Ние предпочитаме да я поставим близо до прозореца, където ще бъде изящен акцент и няма да възпрепятства гледката.

Освен че е чудесна мебел и комфортно местенце за следобедна дрямка, кушетката VADEHAVET ще Ви позволи да „изложите“ най-красивите си декоративни възглавници и одеяла.

 

Кушетките са стилна, комфортна и изключително практична мебел във всеки интериор. Заемат по-малко място от стандартното канапе или диван и позволяват известна свобода в интериорната декорация. Комбинацията от практичност и шик правят кушетката привлекателно решение за дневна, където имате нужда от повече място за сядане или обичате да прекарвате мързеливите уикенди.

Имате нужда от още вдъхновение, какво ще кажете за нашата колекция VANDSTED.

Открийте повече

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб

На Вашето внимание: кухненски стол ARNBORG от дъб