Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Дневна с шкафче в розово, сиво канапе, параван и бюро от бамбук и кухненски столове в сиво.

Нов тренд в JYSK: MINDFUL GARDEN

И тази есен в JYSK приветстваме три нови стила, с които да подобрите Вашето жилище: RESET BASIC, MINDFUL GARDEN и INFUSION.

В следващите редове ще Ви предложим един позитивен и креативен подход към класическото. Трендът е MINDFUL GARDEN и е съсредоточен върху живота вкъщи. Много са начините да преобразите жилището в комфортно и лично пространство. Поставете ваза с цветя, вземете ароматна свещ и се настанете удобно в двуместното канапе LISELEJE.


Тук нашите дизайнери се стремят към постигането на хармонични композиции и интересни противоположности. Съчетаване на метал и стъкло за индустриален вид - етажерката за стена ASSENS с цвят праскова.

Рафтове за стена в цвят праскова, със стъклени купички, чаши за кафе и кутии за съхранение.

Същият ефект ще постигнете, комбинирайки елементи от различни материали. Например конзолната маса SAKSILD от бамбук с тапицираната табуретка GISLEV, разполагаща и с отделение за съхранение.


Дори и в най-малкия дом има място за малко интимност. Добавете това с помощта на параван LANGEBJERG, използвайте го като разделител за стаята.


В основата на MINDFUL GARDEN са шарките и текстурите, тъй като става въпрос за повече комфорт в дома. Сивата кушетка PARADIS е идеален избор за малкото жилище, а с няколко декоративни възглавници и одеяла ще се превърне в уютен кът.

Шкафче за стена в розово, сива кушетка и червена масичка.

Цветята се завръщат с пълна сила. Те са комбинирани с тревисти растения в диви композиции. Поставете голям красив букет в стъкления буркан YNGVE или използвайте елегантната ваза DENNO за минималистичните стръкове.

Две бамбукови бюра комбинирани като маса за хранене и сиви кухненски столове.

Цветовете са нови и дръзки. Заслужава си да са навсякъде женствените тонове - пепел от рози. За почитателите на този красив цвят предлагаме малките мебели - шкафче LOOKIN.

Шкафче за стена в розово.

Един микс от минало и настояще. Това са новите предложения и тонове, които тази есен трябва да намерят място във Вашия дом.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление