Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Бюфет с червена ваза и свещ на райета в свещник отгоре

Нова колекция Nordic Mood: вдъхновение за цветен интериор

Новата колекция Nordic Mood внася нови цветове в дома Ви, като същевременно вдъхва нова надежда за бъдещето.

Забавлението с цветовете е заложено в няколко от елементите на колекцията, като например вазата KASPER, чиито пастелни цветове се преплитат. Всяка ваза KASPER е уникална с цветовете и повърхността си, наподобяваща перлен ефект. KASPER е с красив и привличащ вниманието цвят и може лесно да се комбинира с пъстър букет.

Ваза с букет изкуствени цветя, пред бюфет с отворена врата и кръгла кутия за съхранение вътре.


"В тази колекция Nordic Mood сме засилили цветовете и особено пастелните цветове и червените нюанси придават на колекцията женствен израз. Цветовете внасят радост в дома Ви, която е необходима след дълъг и мрачен период, в който несигурността е характерна за живота на много хора", казва Tina Nymann, купувач на категории в JYSK.


Женственото докосване се проявява и в меките текстилни материали. Вземете например декоративната възглавница DAGFIOL, която напомня за цветната пролет. DAGFIOL е раирана възглавница, изработена от 100% мек, структуриран памук с декоративни ресни. Женското изражение Ви приканва да експериментирате с цветовете в дома си.

Раирана възглавница зад червена ваза и свещник с раирана свещ.

Силни цветове в скромни продукти

Въпреки че колекцията се характеризира с красиви цветове, фокусът все още е върху класическото скандинавско изражение, което е постигнато чрез минималистичния израз.

"Колекцията се характеризира с колоритен, но в същото време семпъл израз. Например изкуствената орхидея RAGNAR е вдъхновена от силните цветове и спокойствието на японската градина. Цветето е най-красиво, когато е самостоятелно в цялата си простота", казва Tina Nymann.

Червена ваза и кръгла кутия за съхранение върху декоративен поднос в месингов цвят.

 

RAGNAR е грациозна и естествена изкуствена орхидея, чийто наситен червен цвят вдъхва живот дори в най-обикновеното пространство.

Получете още идеи за създаване на уютна и топла атмосфера в дома си

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача