Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Бюфет с червена ваза и свещ на райета в свещник отгоре

Нова колекция Nordic Mood: вдъхновение за цветен интериор

Новата колекция Nordic Mood внася нови цветове в дома Ви, като същевременно вдъхва нова надежда за бъдещето.

Забавлението с цветовете е заложено в няколко от елементите на колекцията, като например вазата KASPER, чиито пастелни цветове се преплитат. Всяка ваза KASPER е уникална с цветовете и повърхността си, наподобяваща перлен ефект. KASPER е с красив и привличащ вниманието цвят и може лесно да се комбинира с пъстър букет.

Ваза с букет изкуствени цветя, пред бюфет с отворена врата и кръгла кутия за съхранение вътре.
Ваза KASPER Ø18xВ30см розово
30 ЛВ./бр.
39,99 ЛВ. /бр.
Спестете 24%


"В тази колекция Nordic Mood сме засилили цветовете и особено пастелните цветове и червените нюанси придават на колекцията женствен израз. Цветовете внасят радост в дома Ви, която е необходима след дълъг и мрачен период, в който несигурността е характерна за живота на много хора", казва Tina Nymann, купувач на категории в JYSK.

Купа върху плато за сервиране, до свещник с раирана свещ.
Купа CHRIS Ø21xВ16см бежова/теракота
20 ЛВ./бр.
32,99 ЛВ. /бр.
Страхотна оферта
Спестете 39%


Женственото докосване се проявява и в меките текстилни материали. Вземете например декоративната възглавница DAGFIOL, която напомня за цветната пролет. DAGFIOL е раирана възглавница, изработена от 100% мек, структуриран памук с декоративни ресни. Женското изражение Ви приканва да експериментирате с цветовете в дома си.

Силни цветове в скромни продукти

Въпреки че колекцията се характеризира с красиви цветове, фокусът все още е върху класическото скандинавско изражение, което е постигнато чрез минималистичния израз.

"Колекцията се характеризира с колоритен, но в същото време семпъл израз. Например изкуствената орхидея RAGNAR е вдъхновена от силните цветове и спокойствието на японската градина. Цветето е най-красиво, когато е самостоятелно в цялата си простота", казва Tina Nymann.

Червена ваза и кръгла кутия за съхранение върху декоративен поднос в месингов цвят.

 

RAGNAR е грациозна и естествена изкуствена орхидея, чийто наситен червен цвят вдъхва живот дори в най-обикновеното пространство.

Получете още идеи за създаване на уютна и топла атмосфера в дома си

Открийте повече

Посрещнете коледния сезон

Коледните елфи се завръщат

Nordic Mood: малки мебели с голямо въздействие

Новата колекция Nordic Mood внася уют в дома Ви