Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

Фотьойл, крайна маса и огледало в скандинавски дизайн

Новата цветна и спокойна колекция Nordic Mood

В предстоящата колекция Nordic Mood фокусът е върху съчетаването на цветни малки мебели със спокойни цветове, които заедно създават интересна скандинавска естетика.

Крайни масички, поставка за цветя, стенен шкаф и златна поставка за списания, изложени заедно.

 
"В тази колекция Nordic Mood се фокусирахме върху добавянето на цветни елементи в дома. Вярвам, че цветните решения набират все по-голяма популярност в интериорния дизайн. Ставаме по-смели и се осмеляваме да се впуснем в нови неща - а малките мебели са лесен начин да добавите малко цвят в дома си. В същото време работихме с неутрални тонове като бяло и бежово с няколко детайла в черно, за да запазим спокойната скандинавска естетика", казва Rikke Høst, която е купувач на категории в JYSK.

Стенен шкаф MALLING в нов модерен цвят

Светлосин стенен шкаф и огледало с черна рамка

 

През този сезон представяме любимия на клиентите ни MALLING в нов син цвят. Малкият стенен шкаф е популярен - и ние разбираме защо. Използвайте го за излагане на малки декоративни предмети като плажни камъни, фигурки, изработени от децата, или дребни декорации. MALLING изглежда страхотно и в съчетание с козметични продукти и бижута.

Модерна крайна маса ARCH

Крайната масичка ARCH е много модерна. Кръглите форми, видимата структура на дъба и наситеният бордо цвят правят ARCH привлекателна крайна маса. Цветът се съчетава добре както с нежни пастелни, така и с по-наситени цветове, което го прави лесен за вграждане в интериорния дизайн.

Крайната масичка с кръгли скулптурни резби

Малки многофункционални мебели

В тази колекция представяме и малки мебели, които са чудесни за лесно обновяване на дома. Елементите са многофункционални и могат да се комбинират с наличните Ви мебели, за да придобият нов вид.

Крайната масичка HALBY също е много модерна през този сезон със своите кръгли форми. Неутралният цвят го прави лесен за интегриране в интериора и може да се използва в няколко стаи. Използвайте го до фотьойл или диван, в антрето, спалнята или дневната - възможностите са безкрайни.

Кръгла крайна маса в светло бежово и кръгло огледало от ратан

 

Същото важи и за стойката за цветя STAND IN. Използвайте я за цветя, зелени растения или за осветяване на тъмен ъгъл с настолна лампа.

Две стойки за цветя в зелено и златна поставка за списания, окачена на стената

 

Поставката за списания MAGSTRUP в златисто е красиво декоративно решение за съхранение. Използвайте я за списания в хола и спалнята или за излагане на любимите си готварски книги в кухнята. MAGSTRUP е чудесен дизайнерски елемент, който използва пространството на стената по декоративен начин.

Декоративно съхранение в кухнята

Обновете кухнята си с уникални малки мебели. Количката на JUKKERUP е идеална за декоративно съхранение в кухнята. Оформете я с билки, масла и подправки и придайте на кухнята си индивидуален стил.

Керамичните чаши са в тенденция и чрез смесване и съчетаване на различни дизайни се получава много лична и уникална подредба на масата. Новата стенна етажерка TOLNE Ви позволява да изложите любимите си чаши. Играйте с цветове и дизайни и добавете цвят и лично отношение към кухнята си по лесен начин.


И JUKKERUP, и TOLNE могат да се използват в помещения, различни от кухнята. Поставете количката JUKKERUP във всекидневната като модерна бар маса или я използвайте като подвижна крайна масичка. TOLNE от бамбук е чудесен за излагане на декоративни предмети, парфюми, гримове или кутии за бижута.

Колекцията Nordic Mood е налична в нашите магазини и на JYSK.bg от 26 юли 2022 г.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача