Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Фотьойл, крайна маса и огледало в скандинавски дизайн

Новата цветна и спокойна колекция Nordic Mood

В предстоящата колекция Nordic Mood фокусът е върху съчетаването на цветни малки мебели със спокойни цветове, които заедно създават интересна скандинавска естетика.

Крайни масички, поставка за цветя, стенен шкаф и златна поставка за списания, изложени заедно.

 
"В тази колекция Nordic Mood се фокусирахме върху добавянето на цветни елементи в дома. Вярвам, че цветните решения набират все по-голяма популярност в интериорния дизайн. Ставаме по-смели и се осмеляваме да се впуснем в нови неща - а малките мебели са лесен начин да добавите малко цвят в дома си. В същото време работихме с неутрални тонове като бяло и бежово с няколко детайла в черно, за да запазим спокойната скандинавска естетика", казва Rikke Høst, която е купувач на категории в JYSK.

Стенен шкаф MALLING в нов модерен цвят

Светлосин стенен шкаф и огледало с черна рамка

 

През този сезон представяме любимия на клиентите ни MALLING в нов син цвят. Малкият стенен шкаф е популярен - и ние разбираме защо. Използвайте го за излагане на малки декоративни предмети като плажни камъни, фигурки, изработени от децата, или дребни декорации. MALLING изглежда страхотно и в съчетание с козметични продукти и бижута.

Модерна крайна маса ARCH

Крайната масичка ARCH е много модерна. Кръглите форми, видимата структура на дъба и наситеният бордо цвят правят ARCH привлекателна крайна маса. Цветът се съчетава добре както с нежни пастелни, така и с по-наситени цветове, което го прави лесен за вграждане в интериорния дизайн.

Крайната масичка с кръгли скулптурни резби

Малки многофункционални мебели

В тази колекция представяме и малки мебели, които са чудесни за лесно обновяване на дома. Елементите са многофункционални и могат да се комбинират с наличните Ви мебели, за да придобият нов вид.

Крайната масичка HALBY също е много модерна през този сезон със своите кръгли форми. Неутралният цвят го прави лесен за интегриране в интериора и може да се използва в няколко стаи. Използвайте го до фотьойл или диван, в антрето, спалнята или дневната - възможностите са безкрайни.

Кръгла крайна маса в светло бежово и кръгло огледало от ратан

 

Същото важи и за стойката за цветя STAND IN. Използвайте я за цветя, зелени растения или за осветяване на тъмен ъгъл с настолна лампа.

Две стойки за цветя в зелено и златна поставка за списания, окачена на стената

 

Поставката за списания MAGSTRUP в златисто е красиво декоративно решение за съхранение. Използвайте я за списания в хола и спалнята или за излагане на любимите си готварски книги в кухнята. MAGSTRUP е чудесен дизайнерски елемент, който използва пространството на стената по декоративен начин.

Декоративно съхранение в кухнята

Обновете кухнята си с уникални малки мебели. Количката на JUKKERUP е идеална за декоративно съхранение в кухнята. Оформете я с билки, масла и подправки и придайте на кухнята си индивидуален стил.

Керамичните чаши са в тенденция и чрез смесване и съчетаване на различни дизайни се получава много лична и уникална подредба на масата. Новата стенна етажерка TOLNE Ви позволява да изложите любимите си чаши. Играйте с цветове и дизайни и добавете цвят и лично отношение към кухнята си по лесен начин.

Сива количка с кухненски артикули и стенен рафт с чаши и чинии


И JUKKERUP, и TOLNE могат да се използват в помещения, различни от кухнята. Поставете количката JUKKERUP във всекидневната като модерна бар маса или я използвайте като подвижна крайна масичка. TOLNE от бамбук е чудесен за излагане на декоративни предмети, парфюми, гримове или кутии за бижута.

Колекцията Nordic Mood е налична в нашите магазини и на JYSK.bg от 26 юли 2022 г.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.