Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Възглавници, одеяла, фенери и домашен декор с рустикален и романтичен дизайн

Новата романтична колекция Nordic Mood

Романтична и рустикална нотка е заложена в новата колекция Nordic Mood, която приветства късното лято с нови продукти, вдъхновени от природата.

Има нещо вълшебно в залеза на слънцето, когато многото цветове и последните слънчеви лъчи Ви прегръщат, докато се наслаждавате на момента. Именно това усещане за връзка с природата е същността на новата колекция Nordic Mood.

 

С новата колекция можете да създадете усещане за романтика с нашите нови хартиени цветя PER в оранжев, лилав и розов цвят - лесен и евтин начин да добавите малко романтика в дома си.

 

"PER е нашето ново хартиено цвете, което според нас е много модерно на пазара в момента. То има невероятен брой фини детайли и се предлага в оранжево, лилаво и розово, така че можете да направите цял букет или да го запазите семпъл. Металното стъбло може да се огъва или да се държи в изправен вид", казва Tina Nymann, която е купувач на категория в JYSK.

 

Тъмните цветови нюанси се виждат и в новата възглавница BANKSIA, която заедно със семплата възглавница GULDBLOMME може да придаде на дома Ви романтично и топло усещане за цветове от природата.

 

Вдъхнете нов живот на своя диван, фотьойл или пейка с многоцветната възглавница BANKSIA.

Пренесете природата и есенните цветове вътре

Новата колекция Nordic Mood е вдъхновена от усещането за природа в декора на дома.

"Искахме да създадем колекция, която да запази усещането за природа в дома, когато навън стане студено и отново прекарваме по-голямата част от времето си на закрито. Тук виждаме новата саксия за растения TERJE, изработена от естествени материали, която се съчетава идеално с новото високо изкуствено растение TRISTAN", казва Tina Nymann.

Дървен фенер и плетена саксия с изкуствено зелено растение.

 

Фенерът GUNNAR, изработен от тъмно дърво, може да се използва заедно със светлина както навън в топла късна лятна вечер, така и за създаване на атмосфера на рустикална романтика във всекидневната.

 

Ще бъде лесно да украсите масичката за кафе с купата KNUT, изработена от морска трева, или с дървения поднос GERNER, който може да бъде украсен с ароматната свещ JENS, която внася уют и романтично усещане в помещението, когато отново настъпи есента.

Новата колекция може да бъде намерена от 27 юли 2022 г. в магазините на JYSK и на JYSK.bg.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача