Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кошници от филц, кутия за съхранение с капак, плетена кошница от дървесина.

Нови красиви и модерни кошници и кутии

Представете си дома на Сюзан Банк, нашият опитен закупчик в категория „Малка мебел“, подреден и добре организиран, всеки елемент има своето място в кошници или кутии. „Да, всъщност обожавам моите решения за съхранение… декоративните кошници и кутии са идеално решение за съхранение на одеялата в близост до канапето, играчките на децата и дори бельото, коланите и вратовръзките. А сега имаме три нови попълнения, на които искам да обърна специално внимание,“ коментира с усмивка Сюзан:

Кутия с капак FJORDUR


„FJORDUR е изключително практична кутия. Тя има размер, като лист хартия А4, и е разкошна добавка за домашния офис или за съхранение на всички онези важни документи, зарядни и какво ли още не.“

Кутията има две декоративни дръжки, осигуряващи лесното й преместване. Тя е в цвят каки, а текстурата ѝ наподобява текстил, но всъщност е изработена от рециклирана хартия с FSC® сертификат (FSC® N001715). „Комбинацията от цветове и материали, използвани при изработването на кутията, е един нов прочит на класическото,“ споделя Сюзан Банк.

Комплект GRIMUR, кошници от филц

Комплект от копници изработени от филц, бяла ваза и лампа с батерии.

GRIMUR е комплект от четири кошници, изработени от филц. Те са тъмносиви отвън и кафяви отвътре. „За мен тази комбинация от цветове е прекрасна,“ коментира Сюзан и добавя: „GRIMUR се състои от една голяма кошница, една средна и две малки. Трите по-малки се побират прекрасно в най-голямата. С красивите си форми и естествените материали, използвани при изработката, тези кошници ще се превърнат в поредното вълшебство за вашия дом. А какво можете да поставите в тях, това ще оставя на вас да решите,“ отправя своето малко предизвикателство към клиентите Сюзан. 

Плетена кошница HJALMER

Плетена дървена кошница с одеяло и стъклена ваза.

„За финал оставих третия модел HJALMER. Това е още една кошница, изработена от естествени материали. Тук са преплетени тънки ленти кедрова дървесина, а лично аз обожавам как изглежда и чувствам се по-близо до природата. Кошницата е достатъчно голяма и може лесно да побере няколко одеяла, които да са винаги под ръка, когато имате нужда от тях,“ завършва своя коментар Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел“.

Всички кошници и кутии

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление