Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

Новата складова база на JYSK в Божурище

Пламен Сотиров, складов служител в ДЦБ

Дата:

Категория: Зад кулисите

Пламен Сотиров е един от нашите колеги. През лятото на миналата година той кандидатства за работа в склада на JYSK, защото търси компания, в която да научи нови неща. В логистичния център в Божурище Пламен попада в страхотна работна среда и с радост открива, че ще работи с модерна техника, която улеснява ежедневната работа. 

През 2019 година JYSK България официално ще отвори Дистрибуционен център Божурище (ДЦБ). Към края на годината в него ще работят около 250-300 служители в администрация и склад. В склада вече работят близо 40 служители, които се радват на предимствата на работата в най-новата и най-модерна логистична база в България. 

Срещнахме се с Пламен в склада и му зададохме няколко въпроса за ежедневната му работа, за причините да кандидатства в JYSK и за предизвикателствата, с които се сблъсква в работата си.

Защо кандидатства за позиция в ДЦБ?

Реших да кандидатствам, защото не знаех какво ще е бъдещето на фирмата, в която работех тогава. Реших, че това е ново предизвикателство – нова фирма, в която ще науча нови неща, ще се сблъскам с нови принципи и хора. Очаквах да е динамично и екстремно, а аз харесвам такива изживявания.

Когато говорих с жена ми, преди да започна в JYSK, тя ме пита – няма ли да ти е трудно да попаднеш в нова среда с нови хора и да не познаваш никого? Но аз исках да рискувам и не съжалявам.

Какво ти харесва най-много в работата в ДЦБ?

Целият процес на работа в склада е много улеснен – от приема до издаването на стоката. Улеснен е с много модерна техника, която няма да срещнеш навсякъде в складовете в България. Дори разтоварването на ръка е улеснено с машини, които ти помагат в процеса. Същото важи и за събирането на заявките, и за фолирането им – всичко е измислено и направено по лесен начин за работника.

Какви са предизвикателствата в работата в ДЦБ?

Всеки ден има предизвикателства. Има сблъсък на характери, защото не сме 2-3 души. Хората са различни, трябва да отстъпваме. Всеки си има мнение и трябва да уважаваме мнението на другите, а това невинаги е лесно. Съветите и мненията на другите са полезни за всеки, който иска да си свърши идеално работата. Но невинаги е лесно да приемеш гледната точка на другия.

Засега нямаме големи предизвикателства в работа – мисля, че процесът върви гладко. Затова е важно да си помагаме – ако се спъне един, всички падаме, а не трябва да допускаме това. 

В нашия отдел си помагаме с информация и се отзоваваме, когато някой има нужда от помощ.  


Складови работници за Логистична база Божурище

Какви кандидати търсим в ДЦБ?

Пламен Сотиров е сред първите служители в склада, които започнаха работа в началото на октомври. В момента има над 100 нови отворени позиции в ДЦБ.

Мая Петрова, Специалист човешки ресурси, сподели какви кандидати търсим: “Търсим кандидати с познания и опит в съответната сфера, но това не е най-важното. Вярваме, че е по-важно служителите ни да споделят ценностите на компанията и да имат нагласа и желание за работа, дори и да са с по-малко опит. Това е по-добра стратегия, отколкото да имаме служители с много години опит, които не вярват в принципите и ценностите ни – да сме добри и надеждни професионалисти, да си помагаме като колеги и да бъдем посланици на JYSK”.

За да кандидатствате за работа в Дистрибуционния център на JYSK в Божурище, посетете страницата ни.