Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Нови модели възглавници WELLPUR

Пътувайте комфортно с ортопедични възглавници WELLPUR

Серията ергономични възглавници WELLPUR е обновена. В асортимента има попълнения с нов дизайн, който ще удовлетвори и най-капризните клиенти.

Ергономичните възглавници са подходящи за моментите, когато пътувате и имате нужда от удобство. Серията WELLPUR ще Ви помогне да постигнете максимален комфорт.

Най-добрата възглавница за сън по време на път

При дългите полети или пътувания с лека кола ще попаднете в неудобни позиции, дори когато искате да поспите. Този проблем може да го разрешите с помощта на ортопедичните възглавници WELLPUR. Те подсигуряват комфорт, който ще Ви позволи да отпочинете по време на път и да бъдете свежи. Пълнежът на възглавниците е от мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото, намалява напрежението на мускулите и ставите.

Повече комфорт на седалките в самолета

Колкото по-удобно седите, толкова по-добре ще спите. Но седалките в самолетите не са толкова удобни. Най-важното нещо, когато искате да спите удобно, е да имате подходяща опора на врата, а тази опора можете да получите със специална възглавница за врат. Възглавница с мемори пяна, като възглавницата WELLPUR, ще Ви помогне да спите добре дори ако седите при прозореца, в средата или на ръба на седалката, и да не се събудите на дестинацията си със скован врат.

Наскоро освежихме нашата гама WELLPUR с нови модели, за да имате по-голям избор от размери и форми, както и нов цвят на калъфките. Възглавниците, които предполагаме, се използват често и без допълнителна калъфка. Класическият бял цвят е изместен. Предложението на дизайнерите е в сива гама.

От пускането си на пазара през 2003 година, WELLPUR, който се предлага единствено в JYSK, предлага оптимален комфорт благодарение на използваната мемори пяна.

Открийте повече

Грижа и поддръжка на завивките и възглавниците

Грижа и поддръжка на завивките и възглавниците

Гид възглавници

Гид възглавници

Любимите възглавници на купувача Бери Кристиансен

Любимите възглавници на купувача Бери Кристиансен

Качествена завивка и възглавница са предпоставка за добър сън

Качествена завивка и възглавница са предпоставка за добър сън