Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Нови модели възглавници WELLPUR

Пътувайте комфортно с ортопедични възглавници WELLPUR

Дата:

Категория: Спалня, Сън

Серията ергономични възглавници WELLPUR е обновена. В асортимента има попълнения с нов дизайн, който ще удовлетвори и най-капризните клиенти.

Ергономичните възглавници са подходящи за моментите, когато пътувате и имате нужда от удобство. Серията WELLPUR ще ви помогне да постигнете максимален комфорт. 

Най-добрата възглавница за сън по време на път

При дългите полети или пътувания с лека кола ще попаднете в неудобни позиции, дори когато искате да поспите. Този проблем може да го разрешите с помощта на ортопедичните възглавници WELLPUR. Те подсигуряват комфорт, който ще ви позволи да отпочинете по време на път и да бъдете свежи. Пълнежът на възглавниците е от мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото, намалява напрежението на мускулите и ставите. 


Наскоро освежихме нашата гама WELLPUR с нови модели, за да имате по-голям избор от размери и форми, както и нов цвят на калъфките. Възглавниците, които предполагаме, се използват често и без допълнителна калъфка. Класическият бял цвят е изместен. Предложението на дизайнерите е в сива гама.

Всички продукти от WELLPUR имат сертификат OEKO-TEX® Standard 100 - водеща световна марка за здравето при текстила.

От пускането си на пазара през 2003 година, WELLPUR, който се предлага единствено в JYSK, предлага оптимален комфорт благодарение на използваната мемори пяна.