Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Кръгла крайна масичка от метал и стъкло и квадратна масичка за кафе

Разликите между крайна масичка и масичка за кафе

Масичките за кафе и крайните масички имат както естетическа, така и практическа роля в интериорния дизайн, а двата вида масички могат да се използват на много места в дома Ви. Въпреки че е трудно да различите масичките за кафе и крайните масички една от друга с просто око, има някои малки разлики.

Каква е разликата между крайните масички и масичките за кафе?

Крайната масичка и масичката за кафе могат да се използват като взаимозаменяеми, но има лесен начин да ги разграничите. Масичките за кафе са по-големи и често по-ниски от крайните масички. Крайните масички най-често се поставят в края на дивана на височината на подлакътника. Масичката за кафе често се поставя пред дивана на същата височина като седалката на дивана.

Можете ли да използвате крайна масичка като масичка за кафе?

Двойка еднакви крайни масички са чудесна алтернатива на традиционната масичка за кафе. Те могат да бъдат подредени така, че да създават илюзията за една масичка, но също така могат да се разглобяват и да се използват отделно, когато е необходимо. Това е чудесен вариант за малки пространства, които се нуждаят от универсални мебели.

Кръгли крайни масички в жълто и розово

 

Обикновено масичката за кафе е малко по-ниска, така че ако искате да можете да се храните и на нея, трябва да изберете малко по-висока масичка. В такъв случай добро решение може да бъде крайната масичка, тъй като тя обикновено е малко по-висока от масичката за кафе.

Многофункционални крайни масички и масички за кафе

Малките масички са подходящи за много цели. Една по-малка масичка за кафе може да се използва като нощно шкафче в спалнята или като масичка за игра в детската стая. Освен като масичка за кафе, крайната масичка е чудесна за поставяне на ваза с цветя, като бар маса или с настолна лампа в тъмен ъгъл.

 

Когато декорирате дома си с малки масички, можете да съчетавате различни цветове, форми и височини.

В JYSK често имаме крайни масички и масички за кафе с един и същи дизайн. Комбинирайте и съчетавайте масичките, за да подхождат на Вашето жилищно пространство и интериор.

Вижте всички масички за кафе и крайни масички

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача