Маси за кафе и масички в скандинавски стил

Точно преди да купите новата си масичка за кафе, разгледайте възможностите. В JYSK ще откриете дървени или стъклени масички за кафе, модерни или класически, квадратни или кръгли. Просто изберете масата, която е подходяща за Вашето пространство и за Вашия личен вкус. Можете да намерите масички за кафе с различни размери, затова е препоръчително да вземете предвид размерите на помещението и останалите мебели във дневната. Имаме и по-малки странични масички, които можете да поставите до креслото или дивана.

Масички с множество функции

Масичката е мебел, която може да служи за повече цели от масичката за кафе. Една по-малка масичка за кафе може да се използва като нощно шкафче в спалнята или като масичка за игра в детската стая - възможностите са безкрайни. Когато купувате нова масичка за кафе, трябва да вземете предвид няколко неща, като например къде ще се използва и какъв размер, цвят и материал предпочитате. 

Масичка, която да подхожда на Вашия интериор

Интериорът на Вашия дом е личен и Вие трябва да се чувствате комфортно в него. Диван или крайна масичка могат да бъдат лесен начин да добавите цвят в дома си. Изберете цветна масичка в зелено, синьо, розово, златно или ръждивочервено и подчертайте дневната. Класическият избор за мнозина е масичка в бяло, черно или кафяво. Ако сте малко по-смели и обичате суровия вид, масичка за кафе в сив цвят може да е идеална за Вас. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, JYSK има масичка за кафе за Вас. В нашата селекция ще откриете масички за кафе и крайни масички в много различни стилове и дизайни.

Малки и големи масички

Размерът на масичката за кафе често се определя от големината на стаята и от това за какво ще я използвате. В по-малките къщи или апартаменти малката кръгла масичка може да бъде добро решение. Тя не заема много място в стаята, но все пак позволява да поставите ваза или чаша кафе. Ако обичате по-малка масичка кафе, но имате голяма всекидневна, помислете за комбиниране на няколко малки кръгли или квадратни масички. Тя придава жив и модерен израз. В същото време всеки може лесно да достигне до купичките със закуски.

Големите масички също имат много предимства. Повечето модели на JYSK имат практичен рафт за съхранение под плота на масичката. На него можете да съхранявате книги, списания и всичко останало, което имате във всекидневната си. По-голямата масичка е чудесна и за семейно забавление, тъй като има достатъчно място за настолна игра или игра на карти. Независимо дали търсите голяма или малка масичка за кафе или крайна масичка, JYSK разполага с богат избор от красиви масички за Вашия дом.