Маси за кафе и масички в скандинавски стил

Точно преди да купите новата си масичка за кафе, разгледайте възможностите. В JYSK ще откриете дървени или стъклени масички за кафе, модерни или класически, квадратни или кръгли. Просто изберете масата, която е подходяща за Вашето пространство и за Вашия личен вкус. Можете да намерите масички за кафе с различни размери, затова е препоръчително да вземете предвид размерите на помещението и останалите мебели във дневната. Имаме и по-малки странични масички, които можете да поставите до креслото или дивана.

55 продукти
  55 продукти

  Дневна - Маси крайни/за кафе

  Страхотна оферта
  Масичка VANDSTED Ø45 бамбук
  40 ЛВ./бр.
  84,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 52%
  Страхотна оферта
  Mасичка VANDSTED Ø60 бамбук
  55 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 53%
  Страхотна оферта
  Маса за кафе TRAPPEDAL 50x100 дъб/черна
  100 ЛВ./бр.
  179 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Страхотна оферта
  Маса за кафе EGELEV Ø70 дъб
  185 ЛВ./бр.
  499 ЛВ. /бр.
  Спестете 62%
  Масичка HORNSYLD Ø42 праскова
  32,50 ЛВ./бр.
  50 ЛВ. /бр.
  Спестете 35%
  Само в магазините
  Масичка HALBY Ø37 цвят пясък
  37,50 ЛВ./бр.
  55 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  Само в магазините
  Масичка ARCH Ø35 бордо
  40 ЛВ./бр.
  60 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само в магазините
  Маса за кафе TRAPPEDAL 90x60 2 рафта цвят дъб/черно
  100 ЛВ./бр.
  189 ЛВ. /бр.
  Спестете 47%
  Ново
  Само онлайн
  Маса за кафе TEBSTRUP 60x60 дъб/черно
  110 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 20%
  Маса за кафе TEBSTRUP 60x110 дъб/черно
  175 ЛВ./бр.
  249 ЛВ. /бр.
  Спестете 29%
  Маса за кафе VEDDE 60x110 тъмен дъб
  125 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Маса за кафе MARKSKEL 60x110 бяла/дъб
  165 ЛВ./бр.
  329 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  Маса за кафе PANDRUP 70x110 бяла/златно
  185 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 31%
  Само онлайн

  Масички с множество функции

  Масичката е мебел, която може да служи за повече цели от масичката за кафе. Една по-малка масичка за кафе може да се използва като нощно шкафче в спалнята или като масичка за игра в детската стая - възможностите са безкрайни. Когато купувате нова масичка за кафе, трябва да вземете предвид няколко неща, като например къде ще се използва и какъв размер, цвят и материал предпочитате. 

  Масичка, която да подхожда на Вашия интериор

  Интериорът на Вашия дом е личен и Вие трябва да се чувствате комфортно в него. Диван или крайна масичка могат да бъдат лесен начин да добавите цвят в дома си. Изберете цветна масичка в зелено, синьо, розово, златно или ръждивочервено и подчертайте дневната. Класическият избор за мнозина е масичка в бяло, черно или кафяво. Ако сте малко по-смели и обичате суровия вид, масичка за кафе в сив цвят може да е идеална за Вас. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, JYSK има масичка за кафе за Вас. В нашата селекция ще откриете масички за кафе и крайни масички в много различни стилове и дизайни.

  Малки и големи масички

  Размерът на масичката за кафе често се определя от големината на стаята и от това за какво ще я използвате. В по-малките къщи или апартаменти малката кръгла масичка може да бъде добро решение. Тя не заема много място в стаята, но все пак позволява да поставите ваза или чаша кафе. Ако обичате по-малка масичка кафе, но имате голяма всекидневна, помислете за комбиниране на няколко малки кръгли или квадратни масички. Тя придава жив и модерен израз. В същото време всеки може лесно да достигне до купичките със закуски.

  Големите масички също имат много предимства. Повечето модели на JYSK имат практичен рафт за съхранение под плота на масичката. На него можете да съхранявате книги, списания и всичко останало, което имате във всекидневната си. По-голямата масичка е чудесна и за семейно забавление, тъй като има достатъчно място за настолна игра или игра на карти. Независимо дали търсите голяма или малка масичка за кафе или крайна масичка, JYSK разполага с богат избор от красиви масички за Вашия дом.