МАСИЧКИ ЗА КАФЕ И КРАЙНИ МАСИЧКИ В МОДЕРЕН СТИЛ

Както не можете да си представите дом без диван, така повечето хора не могат да си представят диван без масичка за кафе или крайна масичка за закуски, кафе и свещи. В JYSK можете да намерите точно желания размер, модел и цвят, както и различни материали, като бамбук, дъб, стъкло и метал. Независимо дали е висока или ниска, кръгла или квадратна, със сигурност ще намерите красива масичка, която да подхожда на Вашата всекидневна. Разгледайте нашия голям избор и сключете изгодна сделка.

44 продукти
  44 продукти

  Дневна - Маси крайни/за кафе

  Страхотна оферта
  Масичка NYBO Ø40 цвят дъб/черно
  25 ЛВ./бр.
  44,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 44%
  Страхотна оферта
  Масичка NYBO Ø55 цвят дъб/черно
  40 ЛВ./бр.
  64,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%
  Страхотна оферта
  Масичка VEDDE 50x50 см тъмен дъб
  80 ЛВ./бр.
  139 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само в магазините
  Страхотна оферта
  Маса за кафе JEGIND Ø80 бяла/натурал
  125 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Страхотна оферта
  Маса за кафе VEDDE 60x110 тъмен дъб
  135 ЛВ./бр.
  249 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  Страхотна оферта
  Маса за кафе SANDBY 60х110 натурал дъб/черно
  300 ЛВ./бр.
  399 ЛВ. /бр.
  Спестете 24%
  Само онлайн
  Масичка ARCH Ø35 бордо
  45 ЛВ./бр.
  Само в магазините
  Маса за кафе TROSTERUD 50x100 мрамор
  85 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Маса за кафе AGERBY Ø60 стъкло/дъб
  165 ЛВ./бр.
  229 ЛВ. /бр.
  Спестете 27%
  Само онлайн
  Маса за кафе HASLUND 60x120 дъб
  165 ЛВ./бр.
  249 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само онлайн
  Маса за кафе OKSLUND 60x110 натурал
  200 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  Само онлайн
  Маса за кафе AGERBY 60x100 дъб/стъкло
  265 ЛВ./бр.
  369 ЛВ. /бр.
  Спестете 28%
  Само онлайн

  МАСИЧКИ С МНОЖЕСТВО ФУНКЦИИ

  Масичката е мебел, която може да служи за повече цели от масичката за кафе. Една по-малка масичка за кафе може да се използва като нощно шкафче в спалнята или като масичка за игра в детската стая - възможностите са безкрайни. Когато купувате нова масичка за кафе, трябва да вземете предвид няколко неща, като например къде ще се използва, какъв размер, какъв цвят/материал и т.н. Важно е да вземете предвид нуждите си.

  МАСИЧКА, КОЯТО ДА ПОДХОЖДА НА ВАШИЯ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

  Интериорът на Вашия дом е личен и Вие трябва да се чувствате комфортно в него. Диван или крайна масичка могат да бъдат лесен начин да добавите цвят в дома си. Изберете цветна масичка в зелено, синьо, розово, златно или ръждивочервено и подчертайте дневната. Класическият избор за мнозина е масичка в бяло, черно или кафяво. Ако сте малко по-смели и обичате суровия вид, масичка за кафе в сив цвят може да е идеална за Вас. Независимо дали предпочитате модерна или класическа визия, JYSK има масичка за кафе за Вас. В нашата селекция ще откриете масички за кафе и крайни масички в много различни стилове и дизайни.

  МАЛКИ И ГОЛЕМИ МАСИЧКИ

  Размерът на масичката за кафе често се определя от големината на стаята и от това за какво ще я използвате. В по-малките къщи или апартаменти малката кръгла масичка може да бъде добро решение. Тя не заема много място в стаята, но все пак позволява да поставите ваза или чаша кафе. Ако обичате по-малка масичка кафе, но имате голяма всекидневна, помислете за комбиниране на няколко малки кръгли или квадратни масички. Тя придава жив и модерен израз. В същото време всеки може лесно да достигне до купичките със закуски.

  Големите масички също имат много предимства. Повечето модели на JYSK имат интелигентен рафт за съхранение под плота на масичката. На него можете да съхранявате книги, списания и всичко останало, което имате във всекидневната си. По-голямата масичка е чудесна и за семейно забавление, тъй като има достатъчно място за настолна игра или игра на карти.

  Независимо дали търсите голяма или малка масичка за кафе или крайна масичка, JYSK разполага с богат избор от красиви масички за Вашия дом.