Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Три тенденции за обзавеждане

Спретнат дом - 3 тенденции за обзавеждане

Изгодните оферти за обзавеждане в момента са многобройни, може би това е най-подходящият момент да освежите жилището преди празничните дни. Със сигурност ще внесете малко празнично настроение, ако сте решили да посрещате новогодишните празници далеч от топлината и уюта на родния дом. В JYSK се стремим да бъдем атрактивни с цени и оферти, както и актуални, що се отнася до това какво е модерно в момента. Работим с множество трендове – комбинации, от внимателно подбрани артикули, шарки, цветове и материали, за които се грижи цял екип от дизайнери.

Ето защо избрахме три интериорни тренда за Вашия дом в този празничен сезон.

Екстравагантност: тъмни и дълбоки тонове

Дарк деко – ако желаете да внесете малко контраст във вече превърналия се в класически скандинавски минимализъм, това е правилният избор. Екстравагантен, с нотка лукс, този пищен стил ще разчупи правоъгълните форми и ще оживи пространството.

Използваните материали са тежки – изкуствена кожа, велур и кадифе, метал и масивна дървесина, бархет. Цветовата гама е тъмна – синьо, бордо, кафяво, зелено, тъй като този стил е подходящ за просторни помещения с изобилие от светлина. Велурът, дървесината и тежките материи в комбинация с мрамор, цветно стъкло и матиран метал, ще внесат приветливо и уютно чувство в интериора.

Съвети

  • Използвайте мебели в тъмни нюанси с тапицерия от тежък и здрав текстил
  • Комбинирайте семпли и леки декорации, за да има контраст в интериора

Нежни принтове и женственост

Soft boheme – деликатен стил, комбиниращ женствените принтове с етно детайли. Тук става въпрос за игра със светлината, сенките и шарките. Изключително подходящ стил за тези от Вас, които обичат да се наслаждават на момента и да релаксират в комфортна среда.

Използваните материали са меки и деликатни, в светли тонове, допълващи шарките и принтовете. Това придава винтидж вид, който съчетава както модерното, така класическото.

Съвети

  • Изберете фини декорации и текстил, които ще Ви правят щастливи.
  • Експериментирайте с различни шарки и принтове. 

Soft Boheme style

Поканете природата вкъщи

Urbanity - от доста време насам е тенденция да се използват органични материали и декорации, вдъхновени от природата. Този стил рефлектира на всичко в дома - от възглавници и одеяла до мебели и спално бельо, килими и осветителни тела. 

Ще постигнете свежест и същевременно небрежност в интериора. Цветовата гама е заимствана директно от природата, а нюансите преливат от тонове зелено в синьо, сиво и бежово. Красивите разводнени цветове добавят мекота на шарките и естествените материали - корк, дървесина, ратан и мрамор. 

Съвети

  • Комбинирайте ботанически принтове и зелени нюанси
  • Не забравяйте контраста – вмъкнете синьо и жълто, за да подчертаете зелените тонове.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача