Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

10% допълнителна отстъпка на всички онлайн поръчки и резервации "Кликни&Вземи"

Спалня в три различни дизайна

Събудете се в стилна спалня

Можете да обновите спалнята си с някои малки и бюджетни промени. Представяме три различни стила. Всяка спалня има свое собствено излъчване. Коя е любимата Ви?

Като се съсредоточите върху тенденциите и декоративните елементи, като килими, възглавници, нощни шкафчета, спално бельо, лампи и рамки, можете да промените стила на спалнята си и да си вдъхнете нова енергия всяка сутрин..

Събудете се в спокойствие

Спалнята трябва да бъде място за отдих. Затова отделете известно време, за да декорирате спалнята си така, че да се събуждате в спокойно състояние на духа.

Спалня с раирано спално бельо, жълто ватирано одеяло и зелени възглавници


Искате спалнята Ви да бъде най-доброто място за релаксация? Тогава обзаведете спалнята си в неутрални цветове, съчетани с тонове като праскова, смокиня, патладжан и поле с диви цветя.

 

Внесете природата в помещението с естествени цветови тонове и декоративни елементи като миди и растения. В непредсказуеми времена искаме да намерим някакво чувство на спокойствие и точно това осигурява този стил на спалнята.

Събудете се в баланс

Всички се опитваме да намерим баланс в живота. Независимо дали става дума за работа или за дома. Оформете стила на спалнята си така, че да постигнете перфектния баланс между функционалност и красиви елементи с дълъг живот.


Идеята е, че с течение на времето можете да откриете нови интересни начини да използвате определени мебели и предмети.

 

Относно цветовете - вдъхновете се от скандинавските плажове и пясъчните дюни със светли и естествени тонове.


Комбинациите са безкрайни, тъй като цветовете са основни, но се смесват с малко нюанси тук и там. Това улеснява преместването на предметите в къщата, ако се налага да промените нещо.

Събудете се в пъстрота

Спалня със синьо флорално спално бельо и декоративни възглавници в сини и розови цветове


Може би имате нужда да започнете или да завършите деня си с цветен полъх. Този стил на спалнята съчетава игриво творчество и релаксация.


Изберете цветове със скандинавски привкус, като позитивно червено и фини пастелни цветове, и ги комбинирайте с каки и хладни светлосини нюанси. Комбинацията от цветове ще пренесе атмосферата на скандинавското лято в спалнята Ви.


 

Открийте повече

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Обновете спалнята си със спално бельо

Обновете спалнята си със спално бельо