Спалня в три различни дизайна

Събудете се в стилна спалня

Можете да обновите спалнята си с някои малки и бюджетни промени. Представяме три различни стила. Всяка спалня има свое собствено излъчване. Коя е любимата Ви?

Като се съсредоточите върху тенденциите и декоративните елементи, като килими, възглавници, нощни шкафчета, спално бельо, лампи и рамки, можете да промените стила на спалнята си и да си вдъхнете нова енергия всяка сутрин..

Събудете се в спокойствие

Спалнята трябва да бъде място за отдих. Затова отделете известно време, за да декорирате спалнята си така, че да се събуждате в спокойно състояние на духа.

Спалня с раирано спално бельо, жълто ватирано одеяло и зелени възглавници


Искате спалнята Ви да бъде най-доброто място за релаксация? Тогава обзаведете спалнята си в неутрални цветове, съчетани с тонове като праскова, смокиня, патладжан и поле с диви цветя.

Нощно шкафче, настолна лампа и рафт със скулптура и други декоративни предмети

 

Внесете природата в помещението с естествени цветови тонове и декоративни елементи като миди и растения. В непредсказуеми времена искаме да намерим някакво чувство на спокойствие и точно това осигурява този стил на спалнята.

Събудете се в баланс

Всички се опитваме да намерим баланс в живота. Независимо дали става дума за работа или за дома. Оформете стила на спалнята си така, че да постигнете перфектния баланс между функционалност и красиви елементи с дълъг живот.


Идеята е, че с течение на времето можете да откриете нови интересни начини да използвате определени мебели и предмети.

 

Относно цветовете - вдъхновете се от скандинавските плажове и пясъчните дюни със светли и естествени тонове.


Комбинациите са безкрайни, тъй като цветовете са основни, но се смесват с малко нюанси тук и там. Това улеснява преместването на предметите в къщата, ако се налага да промените нещо.

Събудете се в пъстрота

Спалня със синьо флорално спално бельо и декоративни възглавници в сини и розови цветове


Може би имате нужда да започнете или да завършите деня си с цветен полъх. Този стил на спалнята съчетава игриво творчество и релаксация.


Изберете цветове със скандинавски привкус, като позитивно червено и фини пастелни цветове, и ги комбинирайте с каки и хладни светлосини нюанси. Комбинацията от цветове ще пренесе атмосферата на скандинавското лято в спалнята Ви.


 

Открийте повече

Как да изберем правилния размер на матрака

Как да изберем правилния размер на матрака

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Любимото спално бельо на купувача

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая

Ръководство: Избор на правилния килим за всяка стая