Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Топ 5 на матраците за лято 2017

Топ 5 на матраците за лято 2017

Дата:

Категория: Сън, Спалня

Когато се сетим за лятото, на първо място са плановете за ваканция, забавление и почивка. Срещите с приятели на кафе или в парка, почивните дни на планина или на море, концертите, фестивалите и дори барбекюто в двора – това са само част от дейностите, които правят летните дни незабравими. В този момент не мислим за спане или отмора. Но с толкова много дейности идва и нуждата от енергия, а за да презаредим батериите, трябва и да си починем малко.

През лятото сънят е значително по-кратък, дали защото има толкова много неща за правене, дали защото нощите са по-къси или просто е много топло - не можем да спим (вижте нашите съвети как да спите по-добре през горещите летни нощи). Ето защо е важно да отпочинем оптимално и в малкото време, което имаме.

Матракът, който да ви осигури необходимия комфорт и опора, е от изключително значение за вашия сън. Хората имат различни нагласи, когато става въпрос за спане, за това и изборът на матрак е различен.

Ако смятате, че е време да подмените стария матрак, за да отпочивате по-добре, да се събуждате без болки в гърба и да сте заредени с енергия на следващия ден, подготвили сме за вас класация на най-продаваните матраци от нашата гама за това лято.

Ето и кои матраци предпочетоха нашите клиенти това лято!

№ 5: GOLD S70 DREAMZONE
Матрак с пружини GOLD S70
Двустранен луксозен матрак с мултиджоб пружини 500/м², със 7 зони на комфорт, за повече комфорт по време на сън. Подплатен с освобождаваща напрежението мемори и полиуретанова пяна. Мемори пяната се оформя точно по контурите на тялото и облекчава напрежението в мускулите и ставите, както и подобрява кръвообращението. Разтеглив калъф, с плътна подплата, вентилационна ивица отстрани и антибактериална обработка.

№ 4: GOLD S50 DREAMZONE
Матрак с пружини GOLD S50
Двустранен луксозен матрак с две нива на твърдост и мултиджоб пружини 500/м², разделен на 7 зони, за повече комфорт по време на сън. Подплатен с освобождаваща напрежението мемори пяна от едната страна и полиуретанова пяна от другата. Мемори пяната се оформя по тялото и облекчава болката в мускулите и ставите, и подобрява кръвообращението.  Разтеглив калъф с lyocell-влакна, които помагат за транспортиране на влагата. И вентилационна ивица отстрани.

№ 3: PLUS F30 DREAMZONE
Матрак от пяна PLUS F30
Качествен матрак от полиуретанова пяна с профилирана страна, за по-добра вентилация по време на сън и повече комфорт. С височина от 12 см, средна твърдост и ядро с плътност 25 кг/м³. Полиуретановата пяна е най-често срещания материал за изработка на матраци.

№ 2: GOLD F30 WELLPUR
Матрак от пяна GOLD F30
Този матрак е сред най-търсените варианти през последните години. С 18 см височина, сърцевина от 14 см полиуретанова пяна и 4 см освобождаваща напрежението мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото и облекчава напрежението в мускулите и ставите, както и подобрява кръвообращението. Антиалергичен калъф, който може да се пере.

№ 1: GOLD F85 WELLPUR
Матрак от пяна GOLD F85
Най-желаният матрак това лято. С конструкция, подобна на GOLD F30, GOLD F85 е луксозен, антиалергичен вариант. С 22 см височина, сърцевина от 16 см полиуретанова пяна и 4 см освобождаваща напрежението мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото и облекчава напрежението в мускулите и ставите, както и подобрява кръвообращението. Мек, здрав калъф, подплатен с AIR мемори пяна. Калъфът има антибактериална обработка Silpure silver против бактерии и други дразнители. Вентилационна ивица отстрани подобрява циркулацията на въздух в матрака и не позволява задържането на влага.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

GOLD T30 WELLPUR
Надматрачна постелка GOLD T30
Луксозна надматрачна постелка с 4,5 см дебелина и пълнеж от AIR  мемори пяна, която се оформя по контурите на тялото, като облекчава болката в мускулите и ставите и подобрява кръвообрaщението. Разтеглив калъф с антибактериална обработка.

PLUS F15 DREAMZONE
Сгъваем матрак PLUS F15
Практичен и качествен матрак, с височина от 12.5 см и пълнеж от полиуретанова пяна. В сгънато положение може да се използва като стол.