Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Поради повишения обем от онлайн поръчки е възможно сроковете за доставка да бъдат удължени с до 5 дни (5 до 10 работни дни). Благодарим Ви, че пазарувате при нас!

GUDHJEM столове на тераса до морето

Вечеря на открито – идеи за градината

Спомняте ли си безгрижните летни дни, когато желанието да стоите навън е било неустоимо, че сте пренебрегвали вкусната вечеря вкъщи. Сигурно се чудите какво общо има този факт с поредното ни предложение за градина. Водеща тенденция в домашния дизайн за лято 2018 е всекидневна в градината или на терасата. Идеята е да създадете същия уют на стаята навън, заобиколени от природата. Иначе казано, аранжирайте градината или терасата, използвайки комфортна мебел, стелажи, декорации, килими, одеяла и деко възглавници.
 

Комфорт на открито

Когато стане въпрос за комфорт, домашният уют е неповторим. Със затоплянето на времето постепенно пресъздаваме същата атмосфера и навън. Пред вас са два варианта: или да се съобразите с това, което разполагате или да се вдъхновите от нашата нова колекция в JYSK и да вземете мебели, подходящи както за градината, така и за всекидневната.

Нашите нови предложения са леки и лесно преносими столове. Те са различни стилове, за да можете да намерите перфектното решение за Вашия дом.

Столове за хранене на терасата край плажа

 

От ляво надясно: LOMMA – регулируем, с 6 позиции на облегалката, от алуминий и текстил; AIDT – стифиращ, от стомана и плетен ПВЦ ратан; LARVIK – от стомана, с покритие против ръжда и елементи от твърда дървесина.

Форма на масата

Ако вече сте сигурни, че искате нов градински комплект мебели, помислете и за формата на масата. Каква да бъде тя? - обла, подканяща към неформална, почти интимна атмосфера или правоъгълна с пространство за гости.

 

Маса BORRE и столове GUDHJEM с конструкция от алуминий, леки и лесни за пренасяне, но в същото време здрави и устойчиви на атмосферните условия. С покритие от ръчно плетен ПВЦ ратан. Столовете могат да бъдат поставени един в друг, когато не ги използвате, за да не заемат много място.

 

Маса SANDVIG и столове GUDHJEM. Изработени от алуминий, прави леки и лесни за пренасяне, но в същото време здрави и устойчиви на атмосферните условия. Масата е снабдена с плот от изкуствена дървесина, който не се драска и се почиства бързо и лесно само със сапунена вода. Мебелите са с покритие от ръчно плетен ПВЦ ратан.

Аксесоари, които да добавят магия в атмосферата

Разбира се, масата и столовете са важни, за да поберете повече гости и да има къде да поставите любимите вкусотии. Ако искате всички да ахнат и вечерта да се превърне в незабравимо изживяване, тук идват на помощ аксесоарите.

Да започнем с „осветлението“. Фенерите ще придадат топла романтична нотка дори на бетонната тераса, но те са и ефектен начин да осветите пространството. Поиграйте си с разположението им – директно на земята, в ъгъла на масата или окачени до стените.

 

Едно от новите попълнения тази година са маса KOPERVIK и столове KIVIK. Това е смела комбинация на два стила - индустриализъм и романтизъм. Масата е представител на по-модерната част от градинската мебел. Тя е с правоъгълни форми, изработена от алуминий и изкуствена дървесина, лесна за пренасяне и за поддръжка. Докато креслата, напомнящи на мебели от френска колония, са с обли форми и покритие от ПВЦ ратан.

 

Сега остана само да добавите останалите „атмосферо-подобрители“. Красиви вази, в които да поставите сезонните цветя, за да се прокрадва аромат и благоухание, докато разказвате поредната история от зимната ваканция. Деликатен свещник, полезен за интимна компания и разговорите са се проточили до малките часове. Ако все все още правите партита, няколко светлинни вериги ще бъдат подходящи.


И така стигаме до момента, в който трябва да придадем същия домашен уют и на терасата. Комбинация от меки текстури и щури шарки под формата на одеяла и деко възглавници могат да се разпръснат по градинските столове, пейки и канапета. Един килим или изкуствена кожа, за да е меко и топло и на краката. Но не оставяйте стените празни, ако все още не сте окачили саксии и фенери, вмъкнете огледало или рамка със снимка.

Огнището е завършек на домашния уют. Когато не е запалено, можете да го напълните с декорации -  соларни лампи, изкуствени растения и светлинни вериги, а вечер, когато се захлади, то ще бъде акцент и всички ще искат място край него.

Открийте повече

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Ръководство: Модулен диван за вашия двор или тераса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор