Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани артикули за сън

Пейка, с тапицерия от розов велур, поставена до стената

Велур и рипсено кадифе във Вашия дом

Тази есен нежното докосване на велура и кадифето ще стоплят не само душата Ви, но и ще внесат уют и стил във Вашия дом. Те са отново модерни както при мебелите, така и при текстила.

Велурът и рипсеното кадифе са с мека структура, приятният завършек на текстила придава на артикулите луксозен вид. Те са пъстра палитра от цветове. Велурът и рипсеното кадифе са използвани за канапета, кресла, табуретки и възглавници. Например табуретка DARUP е в цвят мента и в стил седемдесетте години.


Табуретка WAVE е в цвят ръждиво оранжево или тъмносиньо. Седалката е с тапицерия от рипсено кадифе, придаващо изящна мекота на табуретката. 

 

Предлагаме Ви малко чар за дневната стая. Подарете си табуретка PADBORG. Стилният модел е завършен с позлатени елементи и маслинено зелена тапицерия.


Ако това не е достатъчно, ето още няколко идеи за декоративни възглавници с модерните тъкани. На първо място поставяме заоблената KUGLEASK, която ще намерите в розово, корал, маслинено зелено и тъмносиньо. Или пък тъмнозелената декоративна възглавница SELJE с велурен завършек и изобилие от листа.

Внесете дълбочина и обем в интериорната декорация

Пейката RJUKAN с класическия си външен вид се вписва навсякъде в дома. Най-приятната изненада е, че има богат избор на цветове - тъмнозелено, сиво, розово и тъмносиньо. Моделът е сред любимците ни тази есен, защото е практичен, минималистичен, докосвайки велура ще се потопите в есенна топлина и уют.


Какво мислите за велура и рипсеното кадифе? Прекалено много ли напомня на седемдесетте години? Оставете ни коментар.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача