Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 25 май!

(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

 

People of JYSK: Вергиния Василева

Вергиния Василева, Store Manager

Дата:

Категория: Зад кулисите

Опиши работата си с три думи.

Интересна, динамична, креативна…

Каква е твоята позиция в JYSK?

Store Manager в магазин JYSK , Ритейл Парк Средец, в гр. София.

Кое е най-позитивното нещо от това да си част от JYSK? А какво не ти харесва?

Да си част от JYSK е като да си част от едно голямо семейство. Това е компания, в която  ръководителите не поставят бариери между себе си и служителите. Атмосферата е приятелска, отношенията са открити и във всеки един момент можеш да вдигнеш телефона и да кажеш: „Хей, аз имам проблем!“, а човекът отсреща да ти каже:“Добре, аз имам решение!“. Какво не харесвам в JYSK?! Може би това, че цялата фирма се събира само веднъж в годината! А би било страхотно, ако имаме повече възможности да се опознаем един друг.

Най-голямото предизвикателство от това да си част от JYSK?

JYSK е компания, която се развива стремглаво и ежедневно се стреми да бъде по-добра за клиентите си. В търсене на най-доброто представяне на нашите артикули, ние непрестанно правим обновления, създаваме нови и нови изложения, с които искаме да представим на нашите клиенти скандинавските си корени, с които изключително много се гордеем. Ето защо най-голямото предизвикателство за мен е да следя моят магазин да отговаря винаги и на 100% на изискванията, и ценностите на JYSK.

Какво обичаш да правиш, когато не си на работа?

Това, което ми помага да се откъсна от работата и истински да си почина е рисуването. Съветвам всеки да намери своето кътче за бягство от ежедневието, защото за да бъдеш пълноценен в работата си, трябва да имаш и пълноценна почивка.

Какво или кой те вдъхновява най-много?

Това, което истински ме вдъхновява са хората, които „горят“ в работата си. Които я обичат, вършат я с желание и всеки ден се стремят да стават все по-добри.  В JYSK има много такива хора и аз имам щастието  да работя с тях!

Коя беше най-голямата ти изненада, когато започна в JYSK?

Най-голямата ми изненада - не подозирах, че е възможно да има толкова много различни видове завивки и възглавници. :-)

Какво би искал да кажеш на хората, които искат да кандидатстват в JYSK?

Предполагам, че хората, които искат да бъдат част от JYSK, вече са прочели историята на компанията, запознали са се с ценностите, на които държим и вероятно са се припознали в тях, така както се случи и с мен преди около година. На тези хора искам да кажа, че JYSK е работодател, който цени и уважава служителите си. Дава възможност за развитие. И нещо, което за мен е изключително важно: когато имаш цел, работиш с хъс, влагаш старание, това никога не остава незабелязано!