Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти! Намаления до 60% на избрани категории артикули*!

Picnic bags with sunscreen and throw, cushion and string lights

Време е за пикник! Списък с най-необходимото.

Дата:

Категория: Градина

Няма нищо по-хубаво от приятна компания, вкусна храна и слънчев ден сред природата. Време е за пикник! Независимо каква дестинация ви привлича - парк, плаж или планина, ние ще ви помогнем с малък списък с най-необходимото, за да си прекарате добре.

1. Чантата за пикник

Няма как да не започнем с чантата за пикник. Това е важен аксесоар за слънчевото събитие, чантата трябва да бъде едновременно практична и удобна.


2. Одеяло за пикник

Една от най-важните задачи, след намирането на правилното място за пикник, е опъването на одеялото за пикник. Уверете се, че то е достатъчно голямо и има достатъчно място за всички. Другият вариант е да се подсигурете с още едно, за всеки случай.

За да ви е комфортно, подсигурете подложка или шалте, което да постелите под одеялото. Така ще се предпазите от влажната или неравна повърхност на земята.


3. Хладилна чанта

За да запазите храната и напитките свежи през летните дни, хладилна чанта и няколко охладителя никога не са излишни.

 

4. Прибори, термоси и бутилки за напитки

Щом стане въпрос за пикник почти всички си представят сандвичи увити във фолио или салфетки или храна в пластмасови кутии. Пикникът може да е изискан с подходящите пластмасови прибори и няколко красиви салфетки.

5. Завършителни щрихи за вашия пикник

И сега да добавим HYGGE към пикника. Вземете чадър за слънце. Ако дългите летни дни не ви достигат, уверете се, че сте взели няколко соларни лампи или светлинни вериги с вас, за да се порадвате на пикника и в по-късни часове.