Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Седмицата на интериорните мебели - спестете до 50%!

Рекламации и връщания

Ако имате въпроси относно нашата политика за рекламации и връщания, сме готови да помогнем. В случай че не можете да откриете отговорите на вашите въпроси по-долу, винаги сте добре дошли да се свържете с екипа по Обслужване на клиенти.

Политика за смяна и връщане

Ако желаете да откажете поръчка, която трябва да Ви бъде доставена

+
Ако желаете да се откажете от Вашата поръчка, преди да сте получили фактурата за нея, моля свържете с JYSK Обслужване на клиенти. Трябва само да продиктувате номера на поръчката, за да може да бъде изтрита.
 
Ако поръчката Ви е била предплатена, то сумата за нея ще бъде преведена по банкова сметка, която трябва да предоставите на JYSK Oбслужване на клиенти. Срокът за възстановяване на сумата е 1 седмица от получаване на отказа Ви.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Ако желаете да откажете своята покупка след 14 дни, JYSK дава удължено право на замяна или връщане на дадена стока.

+
Ако желаете да откажете своята покупка след 14 дни, JYSK дава удължено право на замяна или връщане на дадена стока.

Върнете покупката си по всяко време.

В JYSK е лесно да върнете или замените продукт, ако размислите. 

Ако имате валиден касов бон или фактура (за онлайн поръчки), доказващи покупката и артикулът, който желаете да върнете е НОВ, в търговски вид, можем да възстановим заплатената сума в пълен размер без ограничение във времето. Това важи за продукти, закупени както в магазините, така и онлайн. 
 
Моля, имайте предвид: 

- Ако нямате документ, доказващ покупката - касов бон или фактура (при поръчки онлайн) НЕ можете да върнете или замените артикул.
- Ако желаете да върнете продукт, който е повреден или използван по начин, значително понижаващ стойността му, си запазваме правото да намалим размера на сумата за възстановяване. 
- Ако желаете да върнете продукт, който е повреден или използван по начин, значително понижаващ стойността му, си запазваме правото да откажем да извършим връщането и да възстановим сумата, заплатена за артикула.
- Продукти по поръчка, като например платове, матраци или гардероби, направени по размер, обикновено са с намалена стойност за възстановяване. 
- Разходите за транспорт при връщане са за Ваша сметка.

Срокът за отказ и връщане на дадена стока е много по-дълъг от 14 дневния, посочен в Закона за потребителя в Европейския съюз.

Ако желаете да се откажете от Вашата покупка след 14-дневното право на отказ, моля посетете някой от нашите магазини или се свържете директно с JYSK Обслужване на клиенти на тел: +359 2 474 45 46.
Ако отидете да върнете артикула на място в най-близкия и удобен за Вас магазин, ще си спестите разходите за транспорта. Продуктът трябва да бъде в оригинална си опаковка. Също така важно условие е да носите и фактурата за самата покупка, за да можем да Ви възстановим сумата за нея. Стойността на всички допълнителни услуги - Наложен платеж, качване - НЕ се възстановява.
Открийте най-близкия до Вас магазин JYSK тук

Ако желаете да се свържете с JYSK Обслужване на клиенти, изпратете имейл на jyskbg@jysk.com или се обадете на тел: +359 2 474 45 46. Ние ще Ви възстановим стойността на артикулите по банков път в рамките на 1 седмица от получаване на Вашето запитване.

Ако желаете да се възползвате от правото си на замяна или връщане на закупен онлайн артикул трябва да са спазени следните условия:

 • Продуктът трябва да бъде в своята оригинална опаковка.

 • Ако е възможно, опаковката да бъде възстановена в първоначалния си вид.

 • Ако сте извадили продукта ,за да го видите, трябва да го приберете обратно в опаковката, както и качеството му да не бъде нарушено.

 • Качеството на продукта и опаковката са важни, за да може след това да бъде продаден.

 • Мебелите, които пристигат разглобени трябва да бъдат върнати в същия вид, както и да не липсват части от тях.

 • Ако сте си поръчали матраци Ви съветваме да не премахвате найлоновата опаковка, за да може да се запази качеството им.

 • Предлагаме 100-дневен тест период на всички матраци серия GOLD. 

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Как можете да се възползвате от „Гаранция на цените“?  

+

За нас е важно да се чувствате сигурни преди, по време на и след Вашето пазаруване в JYSK. Ето защо предлагаме Гаранция на цените за всички наши продукти.

 

Ако намерите продукт, който сте закупили от JYSK на по-ниска цена (в JYSK или в магазин на друга верига) в рамките на 30 дни от покупката, ще Ви възстановим разликата в сумите - в брой за поръчки онлайн, а във физическите ни магазини – под формата на карта-ваучер. Цените на артикулите са еднакви както във физическите ни магазини, така и в нашия онлайн магазин jysk.bg.

 

Условия за Гаранция на цените:

• JYSK сравнява цената на всички идентични артикули. Вижте също „Изключения“ по-долу.

Претенцията за възползване от Гаранция на цените трябва да бъде предявена в рамките на 30 дни от датата на покупка или доставка (при онлайн поръчките)

Цената, която трябва да бъде сравнена, трябва да е актуална към момента на предявяване на претенцията за Гаранция на цените

Трябва да предоставите доказателство за поръчка от JYSK – валиден касов бон или фактура за онлайн поръчка

• Трябва да можете да предоставите документирано доказателство от конкурентния магазин, напр. брошура, линк към офертата, снимка на етикета с актуална дата и опаковка на продукта или подобни

 

Изключения:

Артикули, които не са идентични не се покриват от Гаранция на цените. Артикулът трябва да бъде същия модел и да притежава същите технически спецификации, включително същата марка/производител, същия цвят, същите размери, същите аксесоари, същото съдържание и т.н. -  следователно да бъде 100% идентичен продукт.

Гаранция на цените не покрива артикули на изчерпване с допълнителна отстъпка, мостри, оферти при откриване или преоткриване на магазин, артикули по поръчка или разпродажби в края на сезона (Коледа, сезон Градина).

Гаранция на цените не покрива услуги като доставки, специални кампании за безплатен/намален транспорт и т.н.

Гаранция на цените се отнася само за поръчки на дребно (частни клиенти) не и за поръчки от корпоративни клиенти (B2B сделки).

 

Моля, свържете се с Отдел Обслужване на клиенти JYSK Обслужване на клиенти или посетете някой от нашите физически магазини, за да се възползвате от Гаранция на цените.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Рекламации

Получих артикул с увредена опаковка - какво да направя?

+
За JYSK е много важно артикулите да бъдат доставени в добър и здрав вид. Има случаи, при които артикулът може да се повреди по време на транспортирането. Транспортната фирма трябва да установи този проблем преди доставката.

Повреда на артикулите по време на доставката :

Ако установите, по време на доставката, че артикулът/ите са повредени, Ви съветваме да направите следното :

 

 • Откажете поръчката и впишете забележка в товарителницата! По този начин уведомявате шофьора на транспортната фирма, че отказвате да приемете стоката. Свържете се с Отдел Обслужване на клиенти, за да получите съдействие за възстановяване на сумата, ако поръчката Ви е предплатена, замяна или нова поръчка.

 • Приемете поръчката с протокол! Шофьорът на транспортната фирма трябва да опише на него повредите, които са се получили по време на транспортирането.

Препоръчително е винаги, когато се съмнявате, че артикулите може да са повредени, да направите снимка на кашона/ите, преди да ги отворите. По този начин ще бъде по-лесно да се докаже, че повредата е причинена от транспорта и ще можем да Ви помогнем. Това ще предотврати подобни случаи и за в бъдеще.
 

Повредена стока при доставка  :

Когато установите някаква повреда на стоката, независимо дали е при доставката или след като отворите пакета/ите, моля свържете се с JYSK Обслужване на клиенти.

Не съм получил цялата поръчка / Получих грешен артикул :

Ако Ви изпратим артикул, който се различава от поръчания от Вас или липсва част от поръчката, моля свържете се с JYSK Обслужване на клиенти.

JYSK ще поеме всички разходи за обратното транспортиране на артикулите, в случаите, когато са дефектни или липсва част от поръчката Ви.

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

Получих дефектен артикул - какво да направя?

+
Ако забележите, в момента на доставката, че артикулът е с дефект, то можете да предявите рекламация, която да бъде уважена по един от следните начини:
- парична компенсация, ако артикулът може да бъде използван и дефектът е малък/козметичен;
- поръчка на резервна част, ако това е възможно;
- замяна с нов артикул;
- връщане на артикула и възстановяване на сумата;

Рекламацията трябва да се заяви във възможно най-кратък срок, след установяване на дефекта.

Рекламация и връщане на стоката във физически магазин на JYSK:

Ако решите да предявите рекламацията  в някой от нашите физически магазини JYSK, моля носете дефектния артикул с Вас или поне снимки на дефекта. Ако искът е заявен своевременно, то имате право на замяна с нов артикул, поръчка на резервна част (ако е възможно) или възстановяване на сумата. Освен стойността на продукта, ще Ви възстановим и транспортните разходи, ако артикулът в поръчката е бил само един.
Открийте най-близкия до Вас магазин JYSK тук
 

Не сте получили отговор на вашето запитване ? Пишете до Обслужване на клиенти.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

Работно време на Отдел Обслужване на клиенти
 • Пон-пет: 08:30 - 19:00
 • Събота: 09:00 - 17:30
 • Неделя: почивен ден
Работното време на нашите магазини можете да намерите тук.