Градински възглавници за регулируеми столове

Току-що сте купили новите си регулируеми градински столове и вече си представяте как седите удобно на балкона или терасата? Но комфортът се нуждае от още една съставка за постигане на уникален ефект - меки градински възглавници! Това лято добавете градински възглавници, подходящи за столове с регулируеми облегалки, и се насладете на релаксиращи моменти. Не забравяйте, че градинските възглавници придават стил и цвят на балкона Ви. Изберете възглавници в зелено, кафяво, бежово или разноцветни раирани възглавници.

Предимства на градинските възглавници

Градинските възглавници предлагат няколко предимства, което ги прави съществено допълнение към всеки вътрешен двор, тераса или градина:

 1. Комфорт: Едно от основните предимства на градинските възглавници е способността им да повишават комфорта. С мека подплата и поддържащи материали, възглавниците осигуряват удобно изживяване при сядане, което позволява на Вас и Вашите гости да се отпуснете и да се насладите на външното пространство.
 2. Универсалност: Градинските възглавници се предлагат в различни форми, размери и дизайн, което ги прави универсален аксесоар за външно обзавеждане. Независимо дали имате шезлонги, столове, пейки или дори хамаци, има налични възглавници, които да паснат и да допълнят Вашите съществуващи мебели.
 3. Подобряване на стила: Градинските възглавници могат незабавно да издигнат стила и естетическата привлекателност на Вашия кът за сядане на открито. С широка гама от цветове, шарки и текстури, от които можете да избирате, можете лесно да персонализирате външния си декор и да създадете сплотен външен вид, който отразява Вашия личен вкус и стил.
 4. Защита: В допълнение към осигуряването на комфорт, градинските възглавници също могат да помогнат за защитата на Вашите външни мебели от износване. Чрез добавяне на допълнителен слой подплата между Вас и мебелите, възглавниците помагат за минимизиране на риска от драскотини, петна и други щети, причинени от редовна употреба.
 5. Лесна поддръжка: Много градински възглавници са направени от издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния тъкани, които са лесни за почистване и поддръжка. Просто почистете на място или използвайте мек почистващ препарат и вода, за да премахнете всички петна или мръсотия, което Ви позволява да поддържате външния си кът за сядане да изглежда свеж и привлекателен с минимални усилия.
 6. Персонализиране: С градинските възглавници имате гъвкавостта да променяте външния си декор, когато пожелаете. Независимо дали искате да смените вашите възглавници сезонно или да ги актуализирате, за да съответстват на нова цветова схема или тенденция в дизайна, можете лесно да персонализирате вашето външно пространство, за да отговаря на Вашите променящи се предпочитания.

Видовете градински възглавници

 1. Възглавници за шезлонги: Тези възглавници са проектирани специално за шезлонги, осигурявайки удобна опора за продължителни периоди на излежаване. Те обикновено са по-дълги, за да поемат цялото тяло и често включват облегалка за глава за допълнителен комфорт. Възглавниците на шезлонгите могат да бъдат снабдени с връзки, за да ги закрепят към шезлонга, предотвратявайки плъзгане или разместване.
 2. Възглавници за палетни мебели: Възглавниците за мебели от палети са пригодени да отговарят на размерите на места за сядане от палети, като дивани от палети или пейки. Предлагат се в различни размери и форми, за да паснат на различни конфигурации на палети, включително L-образни места за сядане. Мебелните възглавници от палети може да имат по-дебела подложка, за да осигурят подходяща опора и комфорт за места за сядане, направени от дървени палети.
 3. Възглавници за столове с висока облегалка: Тези възглавници са проектирани да пасват на столове с високи облегалки, осигурявайки пълна опора от долната част на гърба до главата. Възглавниците за столове с висока облегалка често имат контурен дизайн, за да се приспособят към формата на облегалката на стола, осигурявайки плътно и удобно прилягане. Те могат да включват връзки, за да ги закрепят към стола и да ги предотвратят от изплъзване.
 4. Възглавницни за столове с регулируема облегалка: Възглавниците за столове с регулируеми облегалки са предназначени да приспособят различните позиции на наклон на стола. Те могат да имат сгъваем дизайн, който позволява на възглавницата да се регулира заедно с облегалката на стола.
 5. Възглавници за седалка: Възглавниците за седалки са специално проектирани да подобрят комфорта по време на хранене или социални събирания. Те са пригодени да отговарят на размерите на стандартните градински столове, осигурявайки плюшена и поддържаща повърхност за седналите гости. Възглавниците за седалки често имат квадратна или правоъгълна форма, за да съответстват на зоната за сядане на стола и могат да включват връзки за фиксиране на място.

Независимо от вида, градинските възглавници за мебели на открито често се изработват от устойчиви на атмосферни влияния материали, като полиестерни или акрилни тъкани, които могат да издържат на излагане на слънчева светлина, влага и други външни елементи.