Градински възглавници за столове с регулируема облегалка

В JYSK ще намерите възглавници за столове за позициониране на добра цена и с добро качество. Възглавниците са необходими, за да можете да седите удобно на градинските си столове, а също така служат и като приятна декорация на вътрешния двор. Ще откриете широк избор от цветове и форми. Изберете например възглавници в сив или зелен цвят. Разгледайте нашата гама от възглавници за столове с регулируема облегалка онлайнили в най-близкия магазин на JYSK.

4 артикула
  4 артикула

  Регулируема облегалка

  Градинска възглавница за регулируем стол BREDMOSE зелена
  30 ЛВ./бр.
  42,99 ЛВ. /бр.
  Спестете 30%
  Само онлайн
  Градинска възглавница за регулируем стол HOPBALLE тъмносива
  45 ЛВ./бр.
  99 ЛВ. /бр.
  Спестете 54%
  Само онлайн
  Градинска възглавница за регулируем стол REBSENGE тъмносива
  55 ЛВ./бр.
  129 ЛВ. /бр.
  Спестете 57%
  Само онлайн

  Градински възглавници за регулируеми облегалки

  Току-що сте си купили новите накланящи се външни столове и вече си представяте как седите удобно на балкона или терасата. Но комфортът се нуждае от още една съставка за постигане на уникален ефект. Пухкави градински възглавници! Това лято добавете градински възглавници, подходящи за столове с регулируеми облегалки, и се насладете на релаксиращи моменти. Не забравяйте, че градинските възглавници придават стил и цвят на балкона Ви. Искате ли да придадете екзотичен вид на екстериора? След това изберете възглавници в маслинов нюанс или възглавници с десени на тропически листа. Ако искате да почувствате лукс, добавете градински възглавници в цвят пясък или в сиво, изработени от издръжлива материя.

  Часове за лятно четене и релаксация

  През лятото винаги намираме време да прочетем бестселъра на годината или вечен роман. За да се наслаждавате на четенето на балкона, ще Ви е необходим удобен градински стол, за предпочитане регулируем, и пухкави възглавници, на които да седите удобно. В JYSK ще намерите широка гама от градински възглавници с различни дизайни, цветове и размери. Намерете тези, които отговарят на Вашите столове, вземете любимата си книга и мислено се пренесете на други места или дори в други времена. Ако обичате да четете сутрин, не забравяйте да добавите чадър, така че слънчевите лъчи да не пречат на четенето Ви.