Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Спално бельо в цвят петрол върху кушетка пред голям прозорец.

Чувство за лукс в спалнята

Всеки един от нас има необходимост от малко цвят в ежедневието. Как цветовете да присъстват и да ни зареждат с енергия? Предлагаме Ви да започнете от смяната на спалното бельо. Представете си комфорта на безупречно оправено легло. Нашата гама SCANDINAVIAN SENSE изглежда прекрасно и ще Ви помогне да направите своя избор, що се отнася до околната среда.

Елегантна спалня в скандинавски стил и легло с цветно спално бельо.

Забавете темпото

Хармонията от цветове и красиви шарки ще Ви заредят за новия ден.

Мекият комплект спално бельо от колекцията SCANDINAVIAN SENSE е изработен от 51% рециклиран полиестер и 49% памучен сатен. Освен това притежава и сертификат GRS (Global Recycled Standard).

Спално бельо в жълто от 51% рециклиран полиестер и 49% памучен сатен.

Правилен избор

Колекцията SCANDINAVIAN SENSE е нашето предложение. Предлагаме високо качество, красив дизайн и уважение към природата и високи социални стандарти.

Рециклираните материали играят важна роля в колекцията SCANDINAVIAN SENSE. С помощта на иновативни процеси пластмасовите бутилки и остатъците от производството на памук се превръщат в тъкани за нови продукти. А за да Ви осигурим възможно най-високото качество, рециклираните тъкани са комбинирани с нови. По този начин отпадъците при производството намират нов целесъобразен живот.

Възглавница и завивка с луксозно спално бельо в цвят петрол и пясък.
Ваза MATHIAS Ø21xВ25см сива
20 ЛВ./бр.
32,99 ЛВ. /бр.
Спестете 39%

 

Самият дизайн на колекцията SCANDINAVIAN SENSE е повлиян от природата, характерна за тези географски ширини и минималистичният начин на живот. Меки цветове, не толкова изпъкващи шарки, и изящни материали. Всичко това е грижливо комбинирано в колекцията, която е добър избор за дома.

"Купчина възглавници с калъфки в цвят петрол, пясъчно и жълто"

Global Recycled Standard

Продуктите със сертификат GRS са проверени за съдържание на рециклирани материали по стандартите ISO за рециклиране. Използваните материали при производството на тези артикули са под наблюдение през целия процес на производство. Целта е да се гарантира възможно по-ниско ниво на заразяване в крайния продукт и да се установят минимални социални стандарти.

Спалното бельо от колекцията SCANDINAVIAN SENSE притежава сертификат GRS. Всички артикули имат и Standard 100 от OEKO-TEX®.

Открийте повече

Обновете спалнята си със спално бельо

Използвайте завеси, за да промените дома си

Завеси, предпазващи Ви от шума, топлината и студа

Изберете правилния скрин с чекмеджета