Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Прозрачна завеса пред рафтовете и затъмняваща бежова завеса пред леглото.

Декорирайте дома си с многофункционални завеси

Завесите са перфектното съчетание между естетика и функционалност и незабавно ще подобрят декора на дома Ви.

Те могат да се използват не само за закриване на прозорците и блокиране на слънцето. Използвайте ги, за да промените плана на помещението само с едно дръпване на завесата или да скриете безпорядъка и разхвърляните рафтове.

Стилни завеси с нотка на уединение

Двупластовите завеси са чудесен начин да пропуснете естествената светлина и същевременно да запазите уюта и неприкосновеността на личния живот във всекидневната.

Бяла и хаки завеса пред прозореца.
Завеса AGA 1x140x300 с ленен вид каки
2 за 74,99 ЛВ.
49,99 ЛВ. /бр.
Спестете 25%

 

С текстила във всекидневната създавате успокояваща атмосфера, като същевременно добавяте лично докосване към декора. Нашите завеси STORAVAN и AGA са идеални за лека и небрежна визия.

Завесите като интелигентни решения за съхранение

Искате ли да скриете всички вещи и безпорядък по бърз, лесен и декоративен начин? Завесите внасят мекота и цветове в дома Ви и могат да бъдат чудесно средство за скриване на безпорядъка.

Стелаж от метал със сиви прозрачни завеси отпред.

 

Използвайте завеси, за да скриете визуално смущаващи елементи, като например телевизионни екрани, тръби или безпорядък. Огледайте дома си и вижте дали нямате разхвърляни рафтове, които бихте могли да скриете със завеса.

Стелаж от метал със сиви прозрачни завеси отпред.

Променете пода си с дълги завеси

И накрая, искате ли да превърнете една стая в две? Тогава използвайте завеса като преграда за стая, за да създадете стая в стая.

 

Не винаги стационарната стена е най-добрият разделител на помещения - особено ако търсите по-гъвкаво решение. Искате да отделите трапезарията от дневната? Тогава завесата може да бъде интелигентен и гъвкав разделител на помещения. Когато искате да разделите помещението, просто дръпнете завесата и обратно, когато искате да отворите и да създадете пространство.

 

В зависимост от това каква е нуждата Ви от прегради за помещения, трябва да помислите за дебелината на завесите. По-тънката завеса създава по-ефирно впечатление, но се вижда и това, което е скрито от другата страна, докато по-дебелата завеса ограничава видимостта и в същото време поддържа акустиката на помещението.

Затъмняваща завеса, използвана за разделител на стаята пред леглото.
Затъмняваща HITRA 1x140x300 бежов
60 ЛВ./бр.
99 ЛВ. /бр.
Спестете 39%

 

Нашата затъмняваща завеса HITRA с по-плътно качество ще създаде незабавно неприкосновеност на личния живот. Идеален вариант, ако искате да разделите пространството за спане и живеене.

Прочетете за избора и монтажа на завеси и щори

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление