Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички* онлайн поръчки само до 22 март!


(*късна и съботна доставка се заплащат допълнително)

Дневна с маса за хранене и плот от бетон, кухненски столове в сиво и бюфет с елементи от дъб.

EARTHEN LUXE: Земен лукс и природна хармония

През всеки сезон правим стъпка назад, за да можем да обърнем внимание и подновим нашия асортимент. По този начин сме в крак със задаващите се тенденции.

Един от новите трендове се осланя на естествения чар на природата. Забързаното ежедневие, разнообразието от технологии, заобикалящи ни във всеки един момент, ни провокират да търсим баланс, стабилност и спокойствие в ежедневието. В този случай природата е прекрасно място за вдъхновение.

Подредена маса с чинии, чаши и текстилни салфетки, украсени със сухи листа.


Поканете природата във Вашето ежедневие с помощта на естествените материали, цветове и форми. Използвайте ги в оформлението и декорацията на стаята. Това правим с един от новите трендове в JYSK - EARTHEN LUXE, вдъхновен от хармоничната вселена. Артикулите, използвани за представянето на тренда, се отличават с приятни текстури и красиви материали. Бежовото одеяло NATTLILJA е прекрасен пример със своите пискюли и мек завършек.  

Одеяло и декоративна възглавница на канапе.


Облият килим SANDELTRE е изработен от 100% естествена юта с вплетена памучна нишка. Той е едновременно практичен и стилен, подходящ за различни дизайнерски решения. 

Маса за кафе върху объл килим до канапе.


В тренда EARTHEN LUXE са използвани изключително много елементи, вдъхновени директно от майката природа. В дома под различни форми ще влязат земята, водата и растенията. Един прекрасен пример за това е вазата MATHIAS изработена от материал, наподобяващ глина. Всяка една притежава уникална повърхност, чиито завършек е постигнат при термална обработка. Вазата е елемент, който напомня за крехкия баланс между сътворението и разрушението.  

Бюфет с елементи от дъб, под прозорец в трапезария.

 

Дъбовият бюфет TRAPPEDAL е с изчистен и приятен външен вид. За да подчертаете неговата линия, използвайте декорация от органични елементи.

Цветовата гама при EARTHEN LUXE прелива от синьо, зелено, кафяво и ръждиви нюанси.

Трапезария с маса за хранене и плот от бетон, кухненски столове в сиво и бюфет с елементи от дъб.

Открийте повече

Любимите декорации за прозорци на купувача

Започнете пролетта със спокойни, зелено-сини нюанси

Любимият декор на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.