Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Дневна с маса за хранене и плот от бетон, кухненски столове в сиво и бюфет с елементи от дъб.

EARTHEN LUXE: Земен лукс и природна хармония

През всеки сезон правим стъпка назад, за да можем да обърнем внимание и подновим нашия асортимент. По този начин сме в крак със задаващите се тенденции.

Един от новите трендове се осланя на естествения чар на природата. Забързаното ежедневие, разнообразието от технологии, заобикалящи ни във всеки един момент, ни провокират да търсим баланс, стабилност и спокойствие в ежедневието. В този случай природата е прекрасно място за вдъхновение.


Поканете природата във Вашето ежедневие с помощта на естествените материали, цветове и форми. Използвайте ги в оформлението и декорацията на стаята. Това правим с един от новите трендове в JYSK - EARTHEN LUXE, вдъхновен от хармоничната вселена. Артикулите, използвани за представянето на тренда, се отличават с приятни текстури и красиви материали. Бежовото одеяло NATTLILJA е прекрасен пример със своите пискюли и мек завършек.  

Одеяло и декоративна възглавница на канапе.


Облият килим SANDELTRE е изработен от 100% естествена юта с вплетена памучна нишка. Той е едновременно практичен и стилен, подходящ за различни дизайнерски решения. 


В тренда EARTHEN LUXE са използвани изключително много елементи, вдъхновени директно от майката природа. В дома под различни форми ще влязат земята, водата и растенията. Един прекрасен пример за това е вазата MATHIAS изработена от материал, наподобяващ глина. Всяка една притежава уникална повърхност, чиито завършек е постигнат при термална обработка. Вазата е елемент, който напомня за крехкия баланс между сътворението и разрушението.  

Бюфет с елементи от дъб, под прозорец в трапезария.

 

Дъбовият бюфет TRAPPEDAL е с изчистен и приятен външен вид. За да подчертаете неговата линия, използвайте декорация от органични елементи.

Цветовата гама при EARTHEN LUXE прелива от синьо, зелено, кафяво и ръждиви нюанси.

Трапезария с маса за хранене и плот от бетон, кухненски столове в сиво и бюфет с елементи от дъб.

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление