Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Скачаща жена и майка и дъщеря, които правят упражнения.

Гимнастика на открито за малки и големи

Времето се затопли и все повече погледите ни са отправени към природата. Упражненията на открито са удачни и желани, отколкото във фитнеса или спортната зала. Подходящото оборудване е необходимо за Вашите тренировки. През този летен сезон в нашия асортимент ще намерите надуваема постелка за гимнастика, която ще Ви позволи да правите премятания през глава, кълбета напред и назад, както и цигански колелета. 

Постелката SIVFLY е с двупластово покритие, което запазва формата си по време на тренировки. Така Вие и малчуганите ще й се радвате години наред. SIVFLY е с равна повърхност. Предлагаме я в комплект с електрическа помпа и практична чанта за съхранение. За по-малко от 2 минути може да разопаковате и използвате SIVFLY. Този модел е прекрасен избор за упражнения в градината, парка или на плажа. Дължината на постелката е 450 см. Ако търсите по-дълга, може да комбинирате две или повече постелки за гимнастика.


Тялото има нужда от малко разтягане след всички упражнения на открито. Постелката е чудесна за йога, може да намерите и самонадуваем модел, за повече комфорт.

Щом сте готови с упражненията, следва почивка в прегръдките на комфортния хамак.

Не забравяйте да пиете вода, както и да вземете хавлиена кърпа с Вас. Успешна тренировка!

Открийте повече

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Посрещнете лятото с актуални цветове