Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Страхотни оферти за вашата компания

Барбекю за еднократна употреба и чаши за пиене на плажа.

Готвене на открито на барбекю за еднократна употреба

Ако се отправяте да прекарате един ден пикник в парка, в гората или на плажа, носенето на барбекю от тежки метали може да бъде доста неудобно. Когато е ограничено по такъв начин, възможността да донесете преносимо барбекю за еднократна употреба - известно още като барбекю, BBQ или инстантна скара - с Вас е чудесен и надежден вариант за всеки излет.

Барбекю за еднократна употреба, изработено от бамбук и картон

Барбекюто за еднократна употреба CASUS е идеалното решение за наслаждаване на лятото на открито, тъй като е преносимо, удобно и направено за готвене, докато сте навън. То е направено от бамбук и картон за хранителни цели и съдържа вулканичен камък и брикети, изработени от бамбукови дървени въглища. Барбекюто за еднократна употреба CASUS е чудесна възможност за ефективно, приятно готвене, предоставяйки на Вас, Вашите приятели и Вашето семейство възможността да приготвяте храната си прясно на място, докато сте далеч от дома.

Барбекюто за еднократна употреба CASUS носи етикета FSC® Recycled, което означава, че барбекюто е проверено като направено от рециклирани материали на горска основа. С CASUS JYSK предлага алтернативна възможност на традиционните барбекюта за еднократна употреба, което спомага за намаляване на търсенето на първични горски ресурси (FSC® N001715).

Имайте предвид, че както при всяка скара на дървени въглища в природата е много важно да се уверите, че правилно гасите всички останали сгурия, почиствате след себе си и правилно изхвърляте скарата. С барбекюто CASUS това се прави лесно – стига въглищата да са напълно изгасени, безопасно е да ги изхвърлите в обикновен контейнер за отпадъци или дори в лагерен огън.

Предимства на барбекюто за еднократна употреба

Основното предимство на барбекюто за еднократна употреба е фактът, че можете да получите прясно приготвени топли ястия, докато сте далеч от дома. Готвенето на място означава, че можете да се насладите на храната си директно от скарата. Приготвянето на храната у дома и носенето ѝ е чудесно решение, особено ако носите храни като сандвичи, които се справят добре с ранното приготвяне. Въпреки това, ако готвенето на хотдог, пържоли или царевица на кочан, носенето на тези вече приготвени храни не е съвсем същото преживяване като да им се наслаждавате направо от барбекюто.

Друго голямо предимство на барбекюто за еднократна употреба - или всяко барбекю - е, че Вашите зеленчуци и месо ще бъдат ароматно опушени, което наистина подобрява вкусовете.

Основни елементи за готвене и хранене на открито

Когато сте в движение, е особено важно да сте добре заредени с оборудване, ако готвите и вечеряте навън. От хладилни чанти до сламки за многократна употреба, опаковането на всичко, от което се нуждаете, ще Ви помогне да осигурите страхотен излет с приятели и семейство.

Открийте повече

Как да изберем идеалния градински комплект?

Как да изберем идеалния градински комплект?

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Ръководство: Как да изберем правилните градински столове

Изберете правилната градинска маса

Изберете правилната градинска маса

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор