Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Коледни елфи в празнично украсена дневна.

Коледните елфи се завръщат

Коледните елфи са фантастични същества, които имат дълга история в скандинавския фолклор и са неразделна част от скандинавската Коледа. Това е една от причините, поради които съвременните версии на традиционните скандинавски коледни елфи са много популярна украса по време на коледните празници. Комбинацията от весел, минималистичен дизайн и коледни цветове ги прави идеални за украса на уютни кътчета в дома Ви. Независимо дали ги наричате коледни джуджета или коледни елфи, едно е сигурно - те ще внесат весела радост в дома Ви през цялата Коледа.

Коледен елф MUGGLESTEN

Коледният елф MUGGLESTEN е модерна версия на традиционното скандинавско коледно джудже. Елфът е приятелски настроен, с голяма коледна шапка, кръгъл нос и голяма, гъста сива брада и се предлага в два размера - по-голям с височина 31 см и по-малък - 17 см. Това означава, че винаги ще намерите идеалното решение за декориране на перваза на прозореца, масичката или друго място в дома Ви.

Коледни елфи в два размера на перваза на прозореца.
Коледен елф с червена шапка и сива брада и червена арка от свещи.

Коледен елф NABBI

Подобно на MUGGLESTEN, коледният елф или коледното джудже NABBI носи голяма, заострена червена шапка и голяма бяла брада. NABBI умее да намира най-добрите места, където да седне и да се отпусне, почивайки си след дългите дни на коледни пакости.

Скандинавски коледен елф на перваза на прозореца до големи червени свещи.
Скандинавски коледен елф до изкуствено растение и фенер.

Коледен елф MOLDAVIT

Коледният елф MOLDAVIT е като по-голям братовчед на NABBI. С по-дълго туловище и много по-дълги крака, включително червено-бели чорапи, той обича да си почива, като сяда в уютни кътчета в дома. Както обикновено, MOLDAVIT носи червена, заострена коледна шапка и има голяма бяла брада.

Коледен елф с голяма брада, заострена червена шапка и чорапи.
Коледен елф с бяла брада, коледна шапка и чорапи.

Коледни елени и мишки

Коледните елфи не са единствените важни спътници по време на Коледа. Коледната мишка GYLVE и коледните елени JULKLAPP и RAN, също имат важна роля. Всички те са приятелски настроени, меки и ще ви правят компания по време на коледните празници.

Празнични коледни елени и мишки.

Тези пухкави коледни играчки са чудесен начин да подсилите празничното настроение и радост. Открийте още вдъхновение за това как да украсите дома си отвън и отвътре в истински коледен дух.

Открийте повече

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Скандинавски декор за спокойствие и елегантност в дома Ви

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача