Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Витрина от дъбова дървесина в дневна и малка настолна лампа

LEGACY LOUNGE: Назад във времето

Трендовете, които се налагат в нашето ежедневие, се отразяват и в обзавеждането на дома. Нашите опитни дизайнери и мениджъри в JYSK се стараят да предложим подходящи артикули, за да сме в тон с новостите. Един от актуалните трендове се базира на идеята да преобразим миналото, за да е в крак с бъдещето. Тук ключовите думи са винтидж и ретро, а името на тренда е LEAGACY LOUNGE.

С дъх на 80-те години, вазата ABBAS със сигурност ще ви напомни за отминалите времена. Комбинацията от детайли и използвани материали са директна препратка към миналото.


Още един чудесен пример е и малката настолна лампа ALBERT с ратанов абажур, който навява на 70-те години. И тук използваните материали и форми допринасят за цялостния винтидж стил.


Черпим вдъхновение от миналото с помощта на винтидж артикули. Например, подплатеното одеяло VALMUE директно ви пренася към 70-те години. Вместо покривка за легло, смело го използвайте като постелка за пикник или като декоративен, но практичен аксесоар на канапе.

Подплатено одеяло вместо кувертюра, в спалня с голямо легло.


Резултатът е модерна и стилна атмосфера с нюанс на комфорт. Ако искате да засилите ретро излъчването на Вашия дом, идва ред на мебелите. Използвайте красивата витрина LANGELINJE от дъб, за да поместите любимите книги, одеяла, саксии или други предмети, които не са в категория декорация.


Цветовата гама е вдъхновена от бохемския стил на обзавеждане с топли и женствени тонове. Например спалното бельо SIMONE е изработено от 100% памучен сатен.


Кафявите и пясъчни цветове се комбинират прекрасно с женствените нюанси - розово и червено. LEGACY LOUNGE приветства дори изделия, напомнящи ръчна изработка. Вазата SVERRE с уникалния си завършек е прекрасен пример за това.  

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Поканете топлината на пролетта в дома си

Създайте лятна атмосфера в банята си

Любимите декорации за прозорци на купувача