Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

Модулни градински мебели от ратан на голяма тераса

Лесно преобразяване на вътрешния двор

С модулните градински мебели от ратан RAVNDRUP можете да изградите точно този комплект за отдих, който е идеален за Вашия вътрешен двор или градина. Той се състои от три различни модула:

  • Среден модул
  • Ъглов модул
  • Масичка

Модулните градински мебели от ратан RAVNDRUP Ви дават максимална свобода и гъвкавост, за да декорирате вътрешния си двор както Ви е удобно.

Безкрайни комбинации

Modular sofas and lounge tables in different combinations

 

Сглобете колкото желаете средни модули и завършете с ъглов модул. Или оставете отворен край за по-лесен достъп до удобните седалки.

Постройте U-образен диван за отдих и поставете една или две масички за отдих в средата, ако имате голямо семейство. С RAVNDRUP можете да съберете любимите си хора за настолни игри, прохладни напитки и уютни разговори на терасата.

Идеи за малък вътрешен двор

Ideas for combinations of sofa modules on a small patio

 

При по-малка открита площ може да се ограничите до един или два малки дивана за отдих, състоящи се от два модула. С ъгловите модули RAVNDRUP можете да създадете истинско усещане за удобен диван. Средните модули са малко по-лесни за сглобяване, за да се създаде мек шезлонг. Поставете една от възглавниците за гръб под главата си и се излегнете с хубаво списание.

Още идеи за малък вътрешен двор или балкон

Средните и ъгловите модули RAVNDRUP имат стоманена рамка и седалка и облегалка от полиратан. Те се предлагат с луксозни възглавници със здраво, структурно тъкано полиестерно покритие. Ъгловият модул се предлага с две възглавници за гърба. Включени са скоби за закрепване на модулите.

Открийте повече

Зазимете балкона или терасата си

Видео: Как да поддържате дървените си градински мебели

Съвети за безопасност за външно коледно осветление

Изкуствени растения за дома и градината

Открийте най-близкия до Вас JYSK магазин

Получете съвет и съдействие от нашите JYSK служители и открийте широкия ни асортимент в магазина.