Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Балкон, декориран със стол за отдих, пейка и бар количка

Как да украсим балкона или малкия си двор?

Истината за лятото е, че всеки има свой собствен начин да му се наслади. Независимо дали разполагате с просторна градина или с малък вътрешен двор, целенасоченият интериор може да Ви помогне да превърнете външното си пространство от скучно в красиво.

Като използвате нашите 5 съвета за декорация на малък вътрешен двор или балкон, можете да създадете уютно и привлекателно пространство, което е идеално за наслаждаване на летните моменти.

1. Изберете многофункционални мебели

Когато пространството е ограничено, е добре да помислите как мебелите могат да се използват по различни начини. Това може да бъде табуретка, която може да служи както за сядане, така и за малка масичка.

Балкон, декориран със стол за отдих и градинска пейка
Пейка UGILT Ш130xДълб.35 твърда дървесинa
165 ЛВ./бр.
269 ЛВ. /бр.
Спестете 38%


Друга добра многофункционална мебел е градинската пейка. Използвайте я като 2-3 места за сядане, като комбинирана маса и място за сядане или като удобно място за сядане, където можете да вдигнете краката си.

Едно от големите предимства на малките открити пространства е, че е много лесно да се създаде уютна атмосфера. Създайте този уют на пейката с растения и фенери.

 
Използвайте функционалната пейка като маса, за да поставите закуската си.

2. Помислете как използвате балкона си

Помислете как използвате външното си пространство през повечето време. Трябва да определите приоритетите си. Ако разполагате с просторен вътрешен двор, ще има достатъчно място за комплект за отмора, градински комплект и може би огнище.

Тъй като обаче това не е Вашата реалност, помислете как използвате пространството. Обичате ли да каните хора на вечеря навън? Обичате ли да се наслаждавате на собствената си компания с книга и чаша вино?

Или искате да отглеждате сами билки и зеленчуци? И трите сценария са реалистични за повечето балкони - но не едновременно.

Балкон със стол за отдих от дърво и зелени растения
Градинско кресло UGILT твърда дървесина
300 ЛВ./бр.
449 ЛВ. /бр.
Спестете 33%
Само в магазините


Избирайки комбинацията от пейка и шезлонг, вие разполагате с място за сядане за 3-4 души и в същото време с много удобно решение, когато сте сами.

Искате да почувствате уютното лятно настроение на балкона си? Добавете много растения, които ще придадат сянка и атмосфера, и украсете стола и пейката с възглавници и одеяла - супер удобно и супер уютно.

3. Добавете функционално съхранение

Бар количка е гъвкаво решение за балкона. Тя е лесна за преместване и може да се използва като маса за закуски или да се създаде малка градина на няколко нива с растения с различни размери.

Балкон с бар количка на открито с фенери, чаши и растения
Количка UGILT Ш52xД89 твърда дървесина
250 ЛВ./бр.
349 ЛВ. /бр.
Спестете 28%


Бар количка може да се използва и за съхранение на вещи, които използвате ежедневно на балкона, като прибори за хранене, слънцезащитни продукти, книги, лейка и т.н.

Бар количка на открито с фенери и чаши
Фенер BROMS Ш20/26xВ24/32 2 бр./п-т
50 ЛВ./к-т
89,99 ЛВ. /к-т
Спестете 44%
Само в магазините


Друго добро решение за съхранение е пейка с вградено пространство за съхранение.

4. Създайте зелен оазис

Поставете на балкона си саксии, пълни с буйни растения, за да създадете усещането за задния двор, който винаги сте искали. Добавете няколко билки, за да ухае балконът Ви толкова добре, колкото и изглежда.

Градинска саксия със зелено растение, поставена върху дървена пейка


Създайте уютна и модерна атмосфера със саксии с различни форми и цветове. Напълнете ги със зелени растения и пъстри цветя.

Балкон, декориран със зелени растения в различни размери
Саксия за градина LOMVI Ø30xВ40 черна
55 ЛВ./бр.
109 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Кошница SANSEBIE Ø40/50 2 бр./п-т
100 ЛВ./к-т
199 ЛВ. /к-т
Спестете 49%

 

Кошниците са не само подходящи за съхранение на възглавници и килими, но могат да служат и като саксии с чудесна структура и красиви цветове. Не забравяйте да поставите чинийка.

5. Повишете уюта с текстил и кошници

Искате да направите балкона или малкия си вътрешен двор толкова уютен, колкото и останалата част от жилището Ви? Вземете пример от вътрешното си пространство и почерпете вдъхновение за това как да добавите лично отношение към балкона си.


Погледнете всички различни текстилни материали, които имате във всекидневната си, например одеяла, възглавници, килими и меки удобни мебели, и създайте подобен стил на открито и трудно ще си тръгнете.

 

Открийте повече

Посрещнете лятото с актуални цветове

Създайте собствен батутен парк в градината

Как да изберем най-добрия шезлонг

Хамакът: основен елемент във Вашия двор