Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Малък стенен рафт с декорации, овално огледало и масичка от метал и стъкло.

Любими компактни мебели

Сюзън Банк е мениджър на категория „Малки мебели” в JYSK. Интериорният дизайн е нейната любов и увлечение. Попитахме я кои са нейните три любими артикула в новия асортимент: „Една прилика между трите артикула, които съм избрала, е индустриалният им външен вид,“ категорична е Сюзън.

SQUARE помощна масичка и PIPING овално огледало

Коридор с овално огледало и масичка от метал и стъкло.

 

„Нашата нова помощна масичка SQUARE със сигурност ще привлече погледите,“ е коментарът на Сюзън. „Дизайнът напомня на 80-те години и бих казала, че отново е изключително модерен. Квадратните форми, които дават името на масата, металните ленти и стъклената повърхност създават кохерентен вид, подходящ за повечето домове. Не се страхувайте да я използвате като нощна масичка в спалнята, маса за кафе в дневната или помощна масичка в коридора,“ категорична е Сюзън Банк. Следващият любим артикул тя го определя по следния начин:

„Коридорът или предверието е и място, където бих окачила новото огледало PIPING. То има красива овална форма, която е в пълен контраст с масичката SQUARE. Спокойно може да го използвате самостоятелно, по Ваш избор. Огледалото ще внесе приятен, модерен контраст във всяко едно помещение без да се набива на очи.“ Сюзън разказва за последната любима придобивка.

PLACE ME кокетен рафт за стена

Малък рафт с ароматни свещи, изкуствени цветя и лампа с батерии.

 

„Мисля, че този малък рафт е изключително кокетен и спретнат. Неговият дизайн е дело на Камила РандрупСейр - бивш стажантка в JYSK, студентка по дизайн на мебели. Ние обожаваме и подкрепяме младите дизайнери, които доразвиват скандинавския дизайн. Рафтът е изработен от дървесина, с покритие от ламинат в цвят петрол, а държачите са от метал с хромово покритие.“

Открийте повече

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Ръководство за вътрешно и външно коледно осветление