Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Кухненски аксесоари и съдове върху кухненска маса с покривка и свещници.

Любимите кухненски аксесоари на купувача

С вълната от вълнуващи новини в нашия асортимент, нашият купувач на категории в областта на домашния декор, Тина Ниман, подчертава трите си любими нови артикула от нашата гама кухненски аксесоари. При това обновяване на асортимента Тина набляга на привлекателността на текстурираните повърхности, органичните форми и линии и на вечните класически модели, които ще Ви служат дълго време. Прочетете нататък, за да научите повече за всеки един от четирите ѝ фаворита. 

Чаша и каничка за мляко OLLE

Първите от любимите продукти на Тина са чашата и каничката за мляко OLLE. С този комплект получавате очарователни керамични съдове, които са не само естетически издържани, но и здрави и издържат на ежедневна употреба. OLLE съдовете не изискват поддръжка и могат да се мият в съдомиялна машина.

Купа VEGARD

Вторият фаворит на Тина е прекрасната голяма купа VEGARD. Тя е с модерна, вълнообразна форма и със спокойния си тъмносив цвят и големия си размер - Ø 30 см - е чудесно допълнение към всяка колекция от съдове за хранене.

Прибори за салата KRESTIAN

Третият и последен фаворит е комплектът прибори за салата KRESTIAN, изработен от масивна дървесина. С KRESTIAN можете да сте сигурни, че всяка салата, която поднасяте, няма да се окаже забравена гарнитура, а по-скоро забележителен елемент в центъра на трапезата.

Тъй като KRESTIAN са изработени от масивна дървесина, те имат красив и естествен вид, който подхожда на всички видове кухнески съдове. С правилна грижа и щадящо миене - което означава да не ги слагате в съдомиялна машина -  приборите за салата KRESTIAN ще бъдат красиво допълнение към Вашата трапеза.

За повече вдъхновение разгледайте селекцията от продукти по-долу или посетете нашия онлайн магазин или местния магазин на JYSK за пълния асортимент от кухненски съдове и аксесоари. Ако търсите вдъхновение за декориране на кухнята и дома си, прочетете статията ни за любимия декор на нашите купувачи.

Открийте повече

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: Колекцията мебели за съхранение MARKSKEL

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

На Вашето внимание: колекция LYNGVIG

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Придайте топлина на кухненската маса

Придайте топлина на кухненската маса