Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Нова концепция малка мебел в JYSK

Модерни и ефектни малки мебели

Искате ли Вашият дом да бъде цветен и през есенно-зимния сезон? Или пък ефектни и игриви форми да добавят малко стил? Сигурни сме, че ще намерите точния отговор в нашия асортимент от малки и симпатични мебели. Новите попълнения са общо 11 на брой и ще намерят своето подходящо място във всеки дом.

Интересен интериор

„Нашите малки мебели се различават от останалите, имат специфично предназначение и са стилни”, споделя Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел”.

Сред новите попълнения са: стилната метална пейка TURN с комфортна тапицирана седалка; практичен метален рафт за стена GIMMICK; минималистичният OVAL, изработен от метал и стъкло, прекрасно допълнение за коридора или банята; и разбира се, FRAME IT - най-практичното допълнение за Вашия дом тази есен - нощно шкафче, рафт или библиотека.

Масичката CUT OUT и табуретка WAVE са изработени в различни цветове. Двата артикула ще придават стил на Вашето жилище. Не можем да пропуснем минималистичния кухненски стол SPIDER, който чудесно се вписва и в дневната. И не на последно място, етажерката DIY. Тя напомня на индустриалните модели, използвани в складовете и заводите. Най-вероятно се питате кои са останалите три артикула, допълващи бройката до 11. Това са MOVE IT, FACE ME и UP SIDE DOWN, ще ги намерите онлайн на JYSK.bg.

„С колекцията от малки мебели имаме за цел да внесем разнообразие в нашия асортимент, с по-разчупен и модерен дизайн, както и цветове, които привличат вниманието. Артикулите не са част от една гама, а по-скоро ги виждаме като отделни „звездни“ попълнения. Нашите клиенти  могат да ги използват, когато имат нужда от малко цвят в дома си”. Това разказа Сюзан Банк, закупчик в категория „Малка мебел”.

Мултифункционална интериорна декорация

Разнообразието от малки мебели е голямо, всички те имат една обща характеристика – мултифункционалност и различно приложение. Количката MOVE IT е чудесно решение за кухнята. Можете да подредите тенджери, тигани и зеленчуци или пък в банята - всички шампоани, лосиони и козметика. Етажерката DIY е добре дошла във всеки гараж или работилница. Тя е приложима и в детската стая.

Същото важи и за останалите артикули. Бъдете смели и интуитивни, дайте воля на Вашето въображение и направете промените.

Коя малка мебел Ви допадна най-много? Ще намери ли място във Вашия дом? Оставете ни коментар.

Открийте повече

Изберете правилната пейка за коридор

Изберете правилната пейка за коридор

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача